Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΜΑΡΚΟ 0–3




Είχε μεγάλα κέφια το δίδυμο Γαλάνη – Νασιμέντο (με σημαντική βοήθεια και του επανελθόντος Μουσαράι) και η Μαρκό πέρασε «αεράτη» από τον Μαραθώνα, νικώντας με το ευρύ 3-0 την γηπεδούχο Μάχη, που ήταν μέτρια αγωνιστικά και είχε μοναδικό διακριθέντα τον τερματοφύλακα Τσούνη.
Όλες οι γραμμές των φιλοξενουμένων δούλεψαν σαν καλοκουρδισμένο ρολόι και η εκπληκτική νίκη με 3 γκολ διαφορά, ήλθε παρά την απώλεια ακόμη και πέναλτυ! 
Μόλις στο 5’ η Μαρκό κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Μπρούνο Νασιμέντο και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσούνης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι έσωσε την εστία του από περισσότερα γκολ (δύο αποκρούσεις του στο β’ 45λεπτο καταχειροκροτήθηκαν)!
 Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι και σε 5’ λεπτά σημείωσαν 2 τέρματα (στο 65’ με τον Γαλάνη και στο 70’ με τον Ρεγκάκο). Στο 80’ ο Νασιμέντο είχε δοκάρι και στο 83’ πάλι ο Ρεγκάκος σκοράρησε για το τελικό 3-0!
Η Μάχη είχε κι αυτή 1-2 ευκαιρίες μετά το 0-2 αλλά δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά ώστε να πιέσει για κάτι καλύτερο.
Ιδιαίτερα προσεκτική η διαιτησία (Ελ. Αντωνίου – Ρούντος, Μακρής).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καραλής, Μπούκουρι, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καρακοζίδης (77' Παιδής), Σένε, Νταής (80’ Χατζηπέτρος), Χατζηλίας (66' Τσέλα), Μίχας, Παπαδόπουλος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Ζαφειρόπουλος, Σιδέρης, Σότα, Κωστής, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου (53' Ντούσης), Ρεγκάκος (89' Λυριτζής), Μουσαράι (83' Λεβέντης), Μπρούνο Νασιμέντο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money