Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–4




Όλο το παιχνίδι έγινε στο α’ ημίχρονο, που η Λαυρεωτική αντιστάθηκε και είχε κάποια συνοχή στις γραμμές της. Μόλις ξεπέρασε την επιθετική του δυστοκία ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, δεν αντιμετώπισε καμία άλλη σοβαρή αντίσταση.
Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Βαζέχα στο 45’ ενώ από το 37’ είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Καρποντίνης και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες. Παράλληλα, με την λήξη του ημιχρόνου απεβλήθη και ο Ασλάνι από τους γηπεδούχους.
Στο 10λεπτο του β’ μέρους (56’), ο Στεφανή κέρδισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Φώσκολος κι έκανε το 0-2. Το ματς είχε κριθεί.
Το 0-3 πέτυχε πάλι ο Βαζέχα στο 68’ και το έκλεισε στο 87’ ο Λέκα (0-4).
Η Λαυρεωτική δεν είχε κλασική ευκαιρία για γκολ ενώ ο Στεφανή (στο 15’) και ο Φώσκολος (60’) έχασαν ισάριθμα χαμένα τετ–α–τετ με τον Σπύρου.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μήταρης, Χόικας.  
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου, Σέμπρος (46' Τσιαούσης), Γκαβέρας, Χασιώτης, Βλαντής (82' Ιατρού), Πάνου, Μακρής, Παπακωσταντίνου, Ασλάνι, Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Στέλλας (79' Γιουβανέλλης), Στεφανή (81' Τσουμάνης), Καρποντίνης, Φώσκολος (73' Αθανασόπουλος), Βαζέχα, Σουσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money