Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 4–1




Ασταμάτητο το Κρυονέρι συνέχισε το σερί των νικών του και επί του νεανικού και με πολλές ελλείψεις Παμπαιανικού, με 4-1. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, που άνοιξαν το σκορ στο 16’ με γκολ, με αυτογκόλ του Κατσικώστα, ύστερα από σύγχυση στην μικρή περιοχή. Νωρίτερα (10’ ) οι γηπεδούχοι είχαν ωραία προσπάθεια και σουτ του Οσμανάι που απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κασελούρης. Το 2-0 σημείωσε στο 20’ ο Βλαχάκης με σουτ από πλάγια θέση και στο 32’ πάλι ο Βλαχάκης, με συρτό σουτ από την μικρή περιοχή έγραψε το 3-0.
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα: Στο 51’ μετά από σέντρα του Χρυσικόπουλου, ο Οσμανάι με σουτ πέτυχε το 4-0 και στο 73’ ο Πίστας με σουτ είχε δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75’ με σουτ από 40 περίπου μέτρα του Γκόμπλια, για το τελικό 4-1.
Πολύ καλή η διαιτησία (Ανδρ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Καζάς).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Ε. Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης (55’ Σκλάβος), Χρυσικόπουλος (69’ Δαπέρης), Πίστας, Κεφαλάς (56’ Χουζούρης), Οσμανάι.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης (57’ Μυρτάι), Κατσικώστας (25’ λ.τρ. Παπασωτηρίου), Ζάχαρης, Ιάσ. Λαλαούνης, Σέλβια, Γκόμπλιας, Δεπάστας (63’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Στασινούλιας, Κατσαρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money