Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–3



Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα των Γλυκών Νερών στο Μαρκόπουλο με την Μαρκό


Μεγάλη ανατροπή (από 2-0 σε 2-3) και νίκη σημείωσαν τα Γλυκά Νερά επί της Δόξας. Με επεισόδια εις βάρος του διαιτητή από πλευράς γηπεδούχων λόγω αδικαιολόγητου εκνευρισμού και διακοπή του αγώνα για 15’ λεπτά, ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο γήπεδο Αγίας Άννας Αχαρνών.
Η Δόξα αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και πέτυχε γρήγορα 2 γκολ, στο 5’ με πλασέ του Δημάκη και στο 10’ με νέο κοντινό πλασέ του Τσάλεση, μετά από απόκρουση του Τσούκα…
Τα Γλυκά Νερά ανασυγκροτήθηκαν και στο 31’ μείωσαν 2-1 με σουτ εκτός περιοχής του Νάνου. Λίγο αργότερα (38’) ο Γάσπαρης ισοφάρισε 2-2 με σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.
Στο αμφίρροπο β’ ημίχρονο, ο έμπειρος και φορμαρισμένος Καραμανίδης κέρδισε πέναλτυ στο 70’, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-3!
Σε όλη τη διάρκεια του β’ μέρους υπήρξε ένταση.
Στο 75’ ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή της Δόξας Χρ. Διαμάντη και στο 89’ διέκοψε τον αγώνα για 15’ λεπτά, επειδή παίκτες της Δόξας τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και ο Γεωργόπουλος επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει!
Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν οι Γεωργόπουλος, Τσάλεσης και ο εκπρόσωπος της ομάδας. Μετά παρέλευση 15’ λεπτών οι διαιτητές επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας έληξε κανονικά. Στα αποδυτήρια ο διαιτητής δέχθηκε κι άλλη επίθεση (κυρίως λεκτική) από τους γηπεδούχους!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Ρούντος, Τσιαλογιάννης.
ΔΟΞΑ: Παλατσίδης, Γεωργόπουλος, Δ. Νιφόρος (71' Σούλης), Φιλίππου, Θωμάκος, Μαργούτας (58' Παππάς), Σάββας, Μαβίδης, Δημάκης, Τσάλεσης, Χαϊντούτης (78' Ασημακόπουλος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος (37' Καγιώργης), Χ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Νάνος, Καραμανίδης, Κουτρουμάνος (30' λ.τρ. Θεοφάνους, 86' Ν. Καλούδης), Γάσπαρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money