Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστιής στην Β1 κατηγορία, το Κρυονέρι συνέχισε να αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας και αποτελεί πλέον δυνατό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου! Έκπληξη το 0-0 του Ωρωπού στα Σπάτα με τον αδύναμο Προφήτη Ηλία. Αναλυτικά οι αγώνες:

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–2
Η Νίκη νίκησε δίκαια τους Νικητές στην Ανθούσα με 2-1, μετά από μέτριο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Κλεάνθη Μπέτση (34’) και Ζερμπίνη (64’). Μάλιστα, το 2-0 επετεύχθη με αρκετή δόση τύχης, καθώς προήλθε από μακρινή μπαλλιά σε αντεπίθεση, που η μπάλλα βρήκε την πλάτη του επιθετικού που έτρεχε να μπει στην περιοχή και …στρώθηκε στον εξαιρετικό σουτέρ Ζερμπίνη, ο οποίος με πλασέ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα!
Ακολούθησε στο 74’ ένα εντυπωσιακό γκολ του Χερμάρι, που μείωσε για το τελικό 2-1, με σουτ εκτός περιοχής στο «Γ» της εστίας του Κατσέρη (δοκάρι και μέσα)!
Καλοί οι διαιτητές Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Β. Γαλάνης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Ρωμαντζάς (82’ Δρόσος), Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Αποστολόπουλος, Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Χερμάρι, Ντόντι (70’ Θεοχαρίδης).
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Λιβαθινός (82’ Παναγιωτίδης), Κιούρκος, Πιπέρας (63’ Ποροτσίδης), Ζερμπίνης, Παππάς (76’ Μούρτης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3–1
Καλύτερος ο γηπεδούχος Αήττητος, επεβλήθη του Γέρακα με 3-1 αφού οι φιλοξενούμενοι δεν πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 15’ με γκολ του Παπαδά. Στο ημίωρο (30’) ο Κολάγκι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2-0). Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ. Η πίεση που εξάσκησε ο Γέρακας είχε πρόσκαιρο αποτέλεσμα ένα πέναλτυ στο 70’, με το οποίο ο Δημητριάδης που το εκτέλεσε εύστοχα, να μειώσει σε 2-1. Όμως ο Αήττητος δεν είχε πει την «τελευταία του λέξη»! Στο 77’ ο Παργιανός πέτυχε το τελικό 3-1, σφραγίζοντας την νίκη του Αήττητου.
Καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου – Κάλλης, Πρεβεζιάνος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Α. Φράγκος, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης (86’ Λεονάρδος), Μασκλαβάνος, Παπαδάς, Γουλέτας (75’ Λάππας), Μπέκας (65’ Παργιανός).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καραμολέγκος (72’ Γεωργόπουλος), Καρλατήρας (81’ Τσιροζίδης), Καυγάς, Ζώης, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης, Βούρλας (58’ Ζούρας), Χρυσανθόπουλος, Πανόπουλος, Δημητριάδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–2
Ο Ραμνούς προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και είχε τρανταχτή ευκαιρία στο 44’ να κάνει το 3-0 με τον Σαμανίδη (που αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής με το τέρμα) και να πάρει το «διπλό» μέσα στον Κόκκινο Μύλο, αλλά ο Αχιλλέας κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να ισοφαρίσει 2-2.
Το 0-1 πέτυχε ο Μητρεβόλης στο 10’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 0-2 σημείωσε στο 30’ ο Ζούπα με πλασέ ύστερα από πάσα του Μητρεβόλη. Ο Αχιλλέας μείωσε 1-2 στο 84’ με πλασέ του Κομπορόζου και ισοφάρισε 2-2 με νέο πλασέ (μέσα σε κομφούζιο) του προωθημένου Μήλα, στο 94’.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Πολυδωρόπουλος, Μπέκας. Μετά την λήξη υπήρξαν διαμαρτυρίες κι από τις δύο πλευρές προς τους διαιτητές. Οι γηπεδούχοι υποστήριζαν ότι είχαν αδικηθεί σε περιπτώσεις υποδείξεων φάουλ και οφ-σάιντ ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίστροφα για τους ίδιους λόγους και για την καθυστέρηση, στην διάρκεια της οποίας δέχθηκαν την ισοφάριση!
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Καρβούνης, Τσιαδήμας, Μήλας, Τσαναχτσίδης, Γκολόσι (60’ Κωστόπουλος), Σκούταρης, Αβραμόπουλος (54’ Κομπορόζος), Τσάκαλος, Σταματόπουλος (52’ Χαλβαντζής).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Βλασσόπουλος, Ντούρας, Γ. Μουρίκης (91’ Αμάτι), Γκίκας, Σαμανίδης (70’ Ραπτογιάννης), Κόλλιας, Μητρεβόλης (65’ Μήτσης), Τζούτζι, Χαμάμης.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–0
Ήταν καλύτερος ο Διόνυσος, απέτυχε όμως να σκοράρει και ο μαχητικός Αυλώνας, παρ’ ότι γηπεδούχος, πήρε τον δεύτερο βαθμό του. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση για γκολ τουλάχιστον 4 φορές, κυρίως στο β’ ημίχρονο (η μία στο δοκάρι) χωρίς να το καταφέρουν!
Καλοί οι διαιτητές Γουρνιάς – Καραθανάσης, Καρράς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ι. Νάνος, Ευάγ. Πάντος, Σωτ. Πάντος, Στεφανή, Ελευθεριάδης, Μαλαβάκης, Γ. Νάνος, Θεοδοσίου, Αναγνωστόπουλος (88’ Μαστρογιάννης), Ελευθ. Πάντος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Φαραντάκης, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Τορλαχίδης (87’ Καλαθάκης), Καρατσίκος, Χρας (59’ Ζώτος), Δρόσος, Κωνσταντόπουλος (30’ Μαρώλιας).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–0
Ο Ωρωπός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Προφήτη Ηλία, που πήρε τον δεύτερό του βαθμό! Με 12 μόλις παίκτες οι γηπεδούχοι, «έκλεψαν» την ισοπαλία από τον σαφώς καλύτερο Ωρωπό, που αγωνίσθηκε με αρκετές ελλείψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 70’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε πέναλτυ, που απέκρουσε ο Χατζημερκούρης!
Διαιτητές: Λάμπρος – Βάλλας, Απ. Παπαδόπουλος.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας, Σαριδάκης, Τούσα, Πετρογιώργος, Τοζάλλι, Σταύρου, Διαμάντης, Γεωργίου, Καραγιώργος, Λόκου (89’ Χρ. Κουτρουμπίνης).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Γιακουμέλος, Αμπάζι, Χαλκιαδάκης, Λάμπρου, Μέγας, Βολιώτης, Στ. Μήτρου, Μηλακώτης, Παπαγεωργίου, Αποστολάκης.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 4–1
Ασταμάτητο το Κρυονέρι συνέχισε το σερί των νικών του και επί του νεανικού και με πολλές ελλείψεις Παμπαιανικού, με 4-1. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, που άνοιξαν το σκορ στο 16’ με γκολ, με αυτογκόλ του Κατσικώστα, ύστερα από σύγχυση στην μικρή περιοχή. Νωρίτερα (10’ ) οι γηπεδούχοι είχαν ωραία προσπάθεια και σουτ του Οσμανάι που απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κασελούρης. Το 2-0 σημείωσε στο 20’ ο Βλαχάκης με σουτ από πλάγια θέση και στο 32’ πάλι ο Βλαχάκης, με συρτό σουτ από την μικρή περιοχή έγραψε το 3-0.
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα: Στο 51’ μετά από σέντρα του Χρυσικόπουλου, ο Οσμανάι με σουτ πέτυχε το 4-0 και στο 73’ ο Πίστας με σουτ είχε δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75’ με σουτ από 40 περίπου μέτρα του Γκόμπλια, για το τελικό 4-1.
Πολύ καλή η διαιτησία (Ανδρ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Καζάς).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Ε. Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης (55’ Σκλάβος), Χρυσικόπουλος (69’ Δαπέρης), Πίστας, Κεφαλάς (56’ Χουζούρης), Οσμανάι.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης (57’ Μυρτάι), Κατσικώστας (25’ λ.τρ. Παπασωτηρίου), Ζάχαρης, Ιάσ. Λαλαούνης, Σέλβια, Γκόμπλιας, Δεπάστας (63’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Στασινούλιας, Κατσαρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money