Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ




Το Δ.Σ. του Ωρωπού έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Ωρωπός αισθάνεται την ανάγκη να πει δυο λόγια για όσα συνέβησαν στην διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων.
Ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα κύριος Λάμπρου, κατά την άφιξή του στο γήπεδο με υπεροπτικό και προκλητικό ύφος, ανακοίνωσε σε μέλος της διοίκησής μας, πως δεν ξεχνά όσα ανέφερε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ο πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την δική του σφαγιαστική διαιτησία στο αδιάφορο για εμάς ματς με το Γραμματικό και άφησε σαφώς να διαφανούν οι προθέσεις του.
Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και με τα σφυρίγματά του αλλά και με την εν γένει απαράδεκτη συμπεριφορά του, εκνεύριζε και αποθάρρυνε τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όσο και τους φιλάθλους.
Αποκορύφωμα της «χειρουργικής» του διαιτησίας ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μέγα, επειδή δήθεν βιάστηκε να κτυπήσει κάποιο φάουλ στο χώρο του κέντρου και ο μη καταλογισμός καταφανέστατου πέναλτυ εις βάρος του ποδοσφαιριστού μας Λάμπρου.
Ακόμη χαρακτηριστικότερο του πόσο «χειρουργικά» διαιτήτευσε ο συγκεκριμένος διαιτητής, ήταν ότι όταν πια είχε διαμορφώσει το αποτέλεσμα σε 1-3, αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτυ στον Αήττητο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, πως εκτός από προκατειλημμένος είναι και επικίνδυνος.
Με τη λήξη του αγώνα, ένας (1) αγανακτισμένος φίλαθλος της ομάδας μας, απλά τον πλησίασε και του ζήτησε να του εξηγήσει για πιο λόγο έκανε όσα έκανε εις βάρος της ομάδας μας!
Αυτό ο κύριος Λάμπρου το μετέτρεψε σε απειλή κατά της ζωής του, κάλεσε την Αστυνομία και ταλαιπώρησε την αποστολή του Αήττητου, που αναγκάσθηκε να περιμένει επί 2 ώρες, μέχρι το ένστικτο του επιθεωρητή Κλουζώ (Λάμπρου), να ικανοποιηθεί και να πεισθεί πως δεν υπήρχαν άνθρωποι που είχαν σκοπό  να του κάνουν κακό!
Ο συγκεκριμένος διαιτητής αποτελεί πια persona non grata για την διοίκηση και του φιλάθλους του Π.Α.Σ. Ωρωπός και αύριο κιόλας θα ζητήσουμε από την ΕΠΣΑΝΑ να τον εξαιρέσει από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας.
Άνθρωποι σαν τον κύριο Λάμπρου, που απλά εκμεταλλευόμενοι την πρόσκαιρη εξουσία που τους δίνει η σφυρίχτρα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, «βιάζουν» και «τρελαίνουν» φιλήσυχους και απλούς ανθρώπους, που έχουν απλά μεράκι με το ποδόσφαιρο και την ομορφιά του, μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη κοινωνία μας, που βορβαδιζόμενη καθημερινά από αλλοπρόσαλλα μηνύματα, ψάχνει εναγωνίως να βρει υγιείς και προοδευτικές ασχολίες και διεξόδους.
Αν ο συγκεκριμένος κύριος το βράδυ κοιμήθηκε ήσυχος και με καθαρή συνείδηση, ας σκεφτεί απλά αν συνέβη το ίδιο με μια ολόκληρη κοινωνία που το Σάββατο το απόγευμα καταδίκασε σε οργή, στενοχώρια και πίκρα...
Ο Π.Α.Σ. Ωρωπός θα συνεχίσει απτόητος να σκέφτεται το άλλο ρομαντικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να κτίζει με τα δικά του παιδιά μια ομάδα, που πρώτα και πάνω από όλα θα σέβεται τον αντίπαλο και το ίδιο το παιχνίδι και στην συνέχεια θα διεκδικεί μόνο όσα της αξίζουν και τίποτα παραπάνω!
Καληνύχτα κύριε Λάμπρου. Ούτε το ποδόσφαιρο ούτε η κοινωνία μας χρειάζεται τύπους ξεπερασμένης λογικής και νοοτροπίας σαν εσάς»!
Για το Δ.Σ του Π.Α.Σ. Ωρωπός
Ο πρόεδρος                                                     Ο γεν. γραμματέας
Ζαφείρης Στέφανος                                       Ντούρμας Αναστάσιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money