Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1




Μετά από «περίεργο» παιχνίδι, στην διάρκεια του οποίου χάθηκαν πάρα πολλές –εύκολες- ευκαιρίες για γκολ, το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Η Σταμάτα άνοιξε το σκορ στο 17’ με εκπληκτικό σε εκτέλεση σουτ εκτός περιοχής του Χρ. Τσεβά. Ο τερματοφύλακας Τσούκας έδιωξε την μπάλλα με γροθιές σε κτύπημα φάουλ και ο Τσεβάς έπιασε εναέριο πλασέ, που μόνο ένας παίκτης της αξίας του θα μπορούσε (1-0)!
Τα Γλυκά Νερά δημιούργησαν στην συνέχεια σειρά καταπληκτικών ευκαιριών που χάθηκαν από έλλειψη ψυχραιμίας και σωστή αντίδραση των αμυντικών της γηπεδούχου. Στο 30’ ο Μαμάης καταχειροκροτήθηκε για την απίστευτη απόκρουση που πραγματοποίησε σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Κουτρουμάνου (!) και στο 38’ ήλθε η ισοφάριση. Μετά από οργανωμένη επίθεση, ο Κουτρουμάνος πήρε ωραία πάσσα του Γάσπαρη, απέφυγε ένα αμυντικό και πλάσαρε (1-1).
Ακολούθησαν πολλές καλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, μέχρι το 70’ λεπτό περίπου, όταν οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι. Στο 85’ ο Τσούκας έκανε δύσκολη απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Κ. Τσεβά και στο 90’ είχαμε την ταυτόχρονη αποβολή του Κριεμάδη (απευθείας κόκκινη) και του Γιαννούλη (2η κίτρνη), όταν ο πρώτος κτύπησε εκτός φάσης τον δεύτερο και ο δεύτερος γύρισε και τον έβρισε…
Πολύ καλή η διαιτησία (Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Απ. Παπαδόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δημητρίου (67' Λέκκας), Μαυρίδης, Μπόρας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καμπέρης (46' Κριεμάδης), Μπενετάτος, Καλλέρης (84' Μπερμπάντης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Μαστορόπουλος, Χρ. Αντωνόπουλος, Λάβδας (52' Καγιώργης), Αναστασάκης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Νάνος, Παναγόπουλος (85' Σκρέκης), Κουτρουμάνος, Παπάζογλου (79' Θεοφάνους).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money