Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–3


Μόλις ο Γιουβανέλλης έχει πετύχει το 0-1 στο 43'

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επεβλήθη με 3-1 και του Άρη στην Βούλα, συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του. Η εμφάνιση όμως των νικητών δεν ήταν η αναμενόμενη και η διαφορά των δύο τερμάτων που διαμορφώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, δεν λέει όλη την αλήθεια…
Ο Άρης Βούλας μπορεί να μην διαθέτει πληθώρα παικτών –όπως ο Ολυμπιακός- έδειξε, όμως, ότι μπορεί να στέκεται αξιοπρεπέστατα απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους. Το σκορ του αγώνα είναι δίκαιο αλλά οι γηπεδούχοι είχαν εξίσου καλές ευκαιρίες, τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο, για να σημειώσουν περισσότερα του ενός τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν αποτελεσματικοί και έκαναν σωρεία λαθών, γεγονός που αποδεικνύει ότι αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο παιχνίδι με επιπολαιότητα. Κι’ όταν μια ομάδα βρίσκεται στην κορυφή, δεν έχει περιθώρια για επιπολαιότητες και υποτίμηση των αντιπάλων!
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:
11’: Σουτ του Χρυσοσπάθη από πολύ καλή θέση, στέλνει την μπάλλα μόλις ψηλά άουτ.
15’: Από μεγάλη διαγώνια μπαλλιά του Βεϊζάι, ο προωθημένος Διακρούσης κάνει πλασέ μόλις ψηλά άουτ, από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.
-- Στο διάστημα 16’ – 21’ ο Ολυμπιακός διατηρεί επιθετική δραστηριότητα, χωρίς τελικές φάσεις της προκοπής…
41’: Τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου με τον Μανουσάκη. Καταφέρνει ο τερματοφύλακας να παραχωρήσει κόρνερ!
43’: 0-1 με σουτ του Γιουβανέλλη από το ύψος της περιοχής αφού προηγήθηκαν δύο ακόμη σουτ μέσα απ’ την περιοχή των Βαζέχα και Φώσκολου, που αποκρούσθηκαν από τον Μάρκου και την άμυνα.
47’: Κτύπημα φάουλ του Αντάρτη και ο προωθημένος Καβάσης, απέτυχε ελάχιστα να βρει στην πορεία του την μπάλλα για να την στείλει στα δίχτυα…
48’: Αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Λέκα για αντιαθλητικό παιχνίδι.
64’: 1-1 με κεφαλιά του Διακρούση, σε κτύπημα φάουλ του Αντάρτη.
68’: 1-2 με κοντινή κεφαλιά-ψαράκι του Φώσκολου. Προηγουμένως η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Μάρκου από πλασέ του Βαζέχα και γύρισε στον επερχόμενο σκόρερ.
93’: 1-3 με σκόρερ τον Τσουμάνη.
Με λάθη (κυρίως στην ανοχή σκληρών φάουλ) η διαιτησία του Μανιώτη. Σωστός ο βοηθός Τσαλίκογλου. Με λανθασμένες υποδείξεις ο βοηθός Ντόστης.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Ταγκούλης (48' Σιδερόπουλος), Αντάρτης, Καβάσης (62' Διγενής), Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Χρυσοστάθης, Παπαγεωργίου, Π. Μαντακίδης, Λ. Μαντακίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Στέλλας, Καρποντίνης, Στεφανή (82' Κατσιγιάννης), Γιουβανέλλης, Φώσκολος, Βαζέχα (82' Τσουμάνης), Αθανασόπουλος. 
 
Το τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου στο 41' που έκοψε σε κόρνερ ο Μανουσάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money