Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ




Επεισοδιακή ήταν η ημέρα του Σαββάτου 14/12, σε αρκετά γήπεδα. Από το πρωί σε αγώνες πρωταθλήματος νέων, μέχρι αργά το απόγευμα σε συναντήσεις πρωταθλημάτων ανδρών.

Το πρώτο σοβαρό σύμπτωμα συνέβη στο γήπεδο Ραφήνας, όπου έπαιζαν οι έφηβοι Τριγλίας – Κωστέα Γείτονα. Το ματς διεκόπη στο ημίχρονο, όταν συνεπλάκησαν παίκτες των δύο ομάδων και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γονείς και θεατές της αναμέτρησης. Το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Κωστέα Γείτονα και ο διαιτητής Μπερέτας, απειλούμενος και προπηλακιζόμενος ακόμη κι από διοικητικά στελέχη της Τριγλίας, αναγκάσθηκε να διακόψει οριστικά τον αγώνα για να μην υπάρξουν χειρότερα… Δεν γνωρίζουμε ακόμη εις βάρος ποιάς ομάδας διεκόπη ο αγώνας!

Την ίδια ώρα στον Διόνυσο, έπαιζαν οι έφηβοι Διονύσου – Θησέα. Η αμφίρροπη και γεμάτη αντιδικίες (μεταξύ παικτών και γονέων) συνάντηση, έληξε μετά «χιλίων βασάνων» ισόπαλη 3-3, αφού στο 90’ ισοφάρισε ο Θησέας με (ανύπαρκτο κατά τους περισσότερους παρόντες) πέναλτυ, που υπέδειξε ο βοηθός Παπαβασιλείου... Ακολούθησαν επεισόδια που δεν γράφτηκαν σε κανένα φύλλο αγώνος αφού δεν τα  είδαν οι διαιτητές, οι οποίοι απεχώρησαν αμέσως από το γήπεδο, για να προλάβουν το  επόμενο παιχνίδι που ήταν ορισμένοι…

Το απόγευμα στα πρωταθλήματα ανδρών, είχαμε επεισόδια τουλάχιστον σε δύο παιχνίδια.
Στο γήπεδο Αγίας Άννας Αχαρνών, η γηπεδούχος Δόξα προηγήθηκε νωρίς (μέχρι το 10’) στο σκορ με 2-0 των Γλυκών Νερών, αλλά το ημίχρονο έληξε 2-2. Στο β’ μέρος υπήρξε ένταση μεταξύ παραγόντων και παικτών της γηπεδούχου με τον διαιτητή Βαγγ. Κορδολαίμη. Στο 75’ ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή της Δόξας Χρ. Διαμάντη και στο 89’ διέκοψε τον αγώνα για 15’ λεπτά, επειδή παίκτες της Δόξας τον απείλησαν, τον εξύβρισαν και ο Γεωργόπουλος επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει! Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν οι Γεωργόπουλος, Τσάλεσης και ο εκπρόσωπος της ομάδας. Μετά παρέλευση 15’ λεπτών οι διαιτητές επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας έληξε κανονικά (σκορ 3-2 υπέρ των Γλ. Νερών). Στα αποδυτήρια ο διαιτητής δέχθηκε κι άλλη επίθεση (κυρίως λεκτική) από τους γηπεδούχους!

Στο γήπεδο Νέων Παλατίων Ωρωπού, δεν έγιναν επεισόδια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς όλα κύλησαν ήρεμα στον αγωνιστικό χώρο και ο φιλοξενούμενος Αήττητος Σπάτων νίκησε 3-1 τον γηπεδούχο Ωρωπό. Όμως, μετά την λήξη του αγώνα, εμφανίσθηκαν κάποιοι «στημένοι» οπαδοί του Ωρωπού (μας τους χαρακτήρισαν ως «φουσκωτούς»), οι οποίοι δημιούργησαν αναβρασμό στον χώρο των αποδυτηρίων, κι απείλησαν άμεσα τον διαιτητή Βασ. Λάμπρου. Ο διαιτητής ζήτησε αστυνομική προστασία από το «100» αλλά μέχρι να εμφανισθεί το περιπολικό (που πήγε στον Ωρωπό από την Κηφισιά!) πέρασε περίπου μία ώρα και οι «οπαδοί» όλη αυτή την ώρα συνέχιζαν να βρίζουν και να απειλούν… Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος με κάθε λεπτομέρεια τα συμβάντα και όταν εμφανίσθηκε η Αστυνομία, απεχώρησε χωρίς άλλα παρατράγουδα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money