Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 5–0




Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα σημείωσε εντός έδρας ο Παμπαιανικός με 5-0 επί του Προφήτη Ηλία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις 35’’ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, με πλασέ του Κατσαρού μέσα από την μικρή περιοχή, αφού ο σκόρερ είχε ξεπεράσει την αντίσταση 3 αντιπάλων του με ωραία ατομική ενέργεια.
Ο Προφήτης Ηλίας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 4’ ο Μυρτράι είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζημερκούρη και στο 15’ ο Σέλβια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε το 2-0.
Στο 65’ πάλι ο Κατσαρός, με ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 3-0 και στο 67’ ο Σέλβια με σουτ (μετά από πάσα του Κατσαρού) ανέβασε το σκορ στο 4-0. Τέλος, ο Σέλβια έκανε χατ-τρικ στο 82’ όταν με ανάποδο ψαλιδάκι «σημάδεψε» το δοκάρι του Χατζημερκούρη αλλά στην επιστροφή της μπάλλας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0.
Καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Χριστόπουλος, Πρεβεζιάνος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Βύζας (80’ Γεωργόπουλος), Ζάχαρης,  Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιάσ. Λαλαούνης, Ντούλας (82’ Αγγελόπουλος), Κατσαρός, Μυρτάι (56’ Αντωνόπουλος).
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας-Δασκαλάκης, Σαριδάκης (75’ Γιαννάκης), Tούσα, Πετρογιώργος, Tοζάλλι, Σπύρου, Κόλλιας, Λόκου, Καραγιώργος, Τσιακάρας (76’ Διαμαντής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money