Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–3


Στιγμιότυπο από προηγούμενη αναμέτρηση Παλληνιακού - Σταμάτας, στην Παλλήνη


Με πολύ καλή εμφάνιση ο Παλληνιακός νίκησε στην Σταμάτα την ομώνυμη ομάδα 3-0. Οι απουσίες παικτών των γηπεδούχων και η αποβολή στο 22’ του τερματοφύλακα Πετράκη, ο οποίος βγήκε από την περιοχή του κι έκανε φάουλ σε επιθετικό του Παλληνιακού (σε προφανή ευκαιρία για γκολ), ανάγκασε την Σταμάτα σε οδυνηρή ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με κεφαλιά του Αλ. Καλούδη, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Σιάσιου, ο οποίος ήταν δημιουργός και των άλλων δύο τερμάτων των νικητών, που σημείωσαν ο Βασιλός με σουτ στο 32’ και ο Δαραμούσκας στο 83’ με πλασέ. Το ανησυχητικό για τον Παλληνιακό ήταν ότι έχασε πληθώρα ακόμη απίστευτων ευκαιριών να επιτύχει πολύ μεγαλύτερο σκορ!
Πολύ καλή η διαιτησία: Ελένη Αντωνίου – Ρούντος, Μήταρης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Μαυρίδης, Δημητρίου, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καλλέρης, Μπενετάτος (61' Καλογήρου), Λέκκας (55' Μπερμπάντης), Χρ. Τσεβάς, Κριεμάδης (22' Μαμάης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (70' Τσανακτσής), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καλούδης, Βασιλός, Κούνας (50' Δαραμούσκας), Κοβάνης (80' Γεωργιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money