Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Κουβαράς, Άρτεμις και Καλύβια ξεχώρισαν κάπως στην βαθμολογία αλλά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής δεν έδειξαν διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων του ομίλου. Όλα είναι ανοικτά και κάθε αγωνιστική θέτει και νέα δεδομένα. Αναλυτικά οι σγώνες: 

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1–1
Δυνατό παιχνίδι που επηρεάσθηκε από τον επίσης δυνατό αέρα. Ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός ήταν πολύ αθλητικός, αγωνιστικός αλλά δεν είχε ευκαιρίες. Ο Σαρωνικός διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο), κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες.
Ο Αφιδναϊκός προηγήθηκε στο 65’ με συρτό δυνατό σουτ από 25 μέτρα του Π. Νικολάου. Αμέσως μετά, στο 67’, ο Σαρωνικός κέρδισε πέναλτυ από ανατροπή του Αλεξίου μέσα στην περιοχή, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβδαρίδης (1-1).
Στο α’ μέρος οι Αλεξίου, Τσαβδαρίδης και κυρίως ο Χ. Κετέογλου με κεφαλιά, έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ. Στο β’ μέρος και μετά το 1-1, οι Ζντράβα, Τσαβδαρίδης (δύο φορές) και ο Κάππος που είχε σουτ-φάουλ στο δοκάρι, έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες.
Πολύ καλή η διαιτησία (Ελ. Αντωνίου – Τσιαλογιάννης, Πανούτσος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Κουτσούκος (76’ Π. Γάγγας), Καραμήτρος, Τάτσης, Τσιούμας, Π. Νικολάου (78’ Ι. Νικολάου), Ν. Γάγγας, Κόστα, Κάκαρης, Ζουβερέλλης, Δημόπουλος (65’ Σκορδομπέκης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου (82’ Ευαγγελινός), Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ι. Κετέογλου, Ζντράβα, Κάππος, Τσαβδαρίδης, Αλεξίου, Θάνο.
* Με δήλωσή του ο προπονητής του Σαρωνικού Δημήτρης Λυριτζής, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του, τονίζοντας: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών της ομάδας. Η προσπάθειά τους αξίζει επαίνου! Έχω την αίσθηση ότι διαθέτουν τις δυνατότητες, την πίστη αλλά και το κουράγιο, να κόψουν πρώτοι το νήμα του τίτλου στον όμιλό μας»!

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2
Μεγάλη νίκη σημείωσαν τα Καλύβια εκτός έδρας επί της πάντοτε υπολογίσιμης Άνοιξης με 2-1, ύστερα από ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-0 με τέρματα των Δ. Οικονομίδη (19’) και Χασουράκη (41’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο β’ ημίχρονο με γκολ του Δαρζέντα (63’).
Πολύ καλοί οι διαιτητές Μαλαμάς – Τσαλίκογλου, Μακρής.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης, Β. Κολὠτας, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαπάκης (46’ Καντυδάκης), Μπουσδέκης, Δαρζέντας, Βλάχος (81’ Κατσέρης), Δανίκας (86’ Νίκας), Γιομπάδαλης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Μιλούκα (82’ Δέδες), Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Μάτι (46’ Μασουράκης), Χασουράκης, Γκίνης (89’ Ντάκος), Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 2–1
Το Συκάμινο ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των περιστάσεων και σημείωσε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 στο τοπικό ντέρμπυ επί του δυνατού αλλά χωρίς «τελειώματα» Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου.
Το αμφίρροπο παιχνίδι ήταν ντέρμπυ σε όλα του και κρίθηκε στο τελευταίο ημίωρο, όταν επετεύχθησαν και τα 3 τέρματα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 λίγα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα.
Το 1-0 έγινε με σκόρερ τον Δημητριάδη στο 60’ αλλά στο 75’ ο Θ. Βασιλάκος ισοφάρισε 1-1 κι έδωσε πνοή στην ομάδα του. Όμως το Συκάμινο πήρε τελικά την νίκη (2-1) με γκολ του Φιλλή στο 84’. Στην εκπνοή του παιχνιδιού (90’) ο Θ. Βασιλάκος παραλίγο να ισοφαρίσει πάλι, αλλά η κεφαλιά του έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ!
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία (Παπαδιώτης – Φαμέλης, Στάσης).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Γκανούδης, Κατερίνης, Σουβατζής, Τυροβόλης (61’ Γκας), Τούκας (46’ Καραμιχάλης), Δημητριάδης, Φιλλής, Ανυφαντής (83’ Τσαβντάροβ).
Μ. ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Βρέττο (30’ λ.τρ. Θ. Βασιλάκος), Τοτόμης, Δ. Βασιλάκος, Τσεβάς, Θεοδωρής, Τζίκα, Σ. Βασιλάκος, Λόης, Τριανταφύλλου (72’ Π. Μάζης), Άλι (76’ Ηλίας).

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–4
Ο Παθιακάκης «γύρισε» το ματς πολύ γρήγορα, κι από 2-0 που προηγήθηκε ο γηπεδούχος Φοίβος μόλις στο 15’, το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμνους μπροστά στο σκορ με 3-2! Ήταν παιχνίδι ανοικτό κι από τις δύο πλευρές αλλά ο Παθιακάκης έδειξε καλύτερα ποιοτικά στοιχεία και νίκησε δίκαια. Το 0-1 έγινε στο 8’ με αυτογκόλ του Κ. Τασιούδη και το 0-2 στο 15’ από τον Λάππα. Αμέσως «απάντησαν» (1-2) οι φιλοξενούμενοι με τον Ντρένοβα (16’) και ισοφάρισαν 2-2 με γκολ του Μέρο στο 41’. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, ο Μηλιαράκης του Φοίβου υπέπεσε σε σκληρό φάουλ και απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Ντρένοβα, κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2.
Στο β’ ημίχρονο ο Ντρένοβα (σε πολύ καλή ημέρα) συμπλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρίκ, με ένα ακόμη τέρμα στο 67’, που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.  
Σωστοί οι διαιτητές Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Λιάππης.
ΦΟΙΒΟΣ: Μπελλές, Τσακαλίδης (58’ Γιουλάτος), Πατρίκιος, Σώκος, Μηλιαράκης, Ο. Παρόλας, Χαντάντ, Γεωργιάδης, Ζέρβας (61’ Σιμόνι), Λάππας, Χατζακίδης (25’ Μανδηλάρης).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Ράπτης, Βουρτσάνης, Μπαλωμένος (65’ Μπασοΐλι), Κ. Τασιούδης, Κατσαντώνης, Μ. Τασιούδης, Αρβανιτάκης, Γιώτης (46’ Ρόμπολας), Μέρο, Ντρένοβα, Πετράκης (70’ Τζάος).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–0
Μόλις στο 90’ κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του ο πρωτοπόρος και γηπεδούχος Κουβαράς και να νικήσει 1-0 το δυνατό αλλά καθόλου επικίνδυνο επιθετικά Καπανδρίτι. Ειδικά στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι «βομβάρδισαν» την εστία των φιλοξενουμένων αλλά δύο φορές ο Πλάκα και μία ο Παπανικολάου έστειλαν την μπάλλα στα αντίπαλα δοκάρια! Στο β’ μέρος η πίεση του Κουβαρά μειώθηκε κάπως αλλά και πάλι ο Πλάκα είχε 3 αναξιοποίητα τετ-α-τετ. Τελικά, λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο έδωσε ο Πρίφτης στο 90’, όταν με προβολή έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα του Καπανδριτίου μετά από κόρνερ του Χατζηκοκολάκη.
Εξαιρετική η διαιτησία (Μπουξμπάουμ – Ρούντος, Γιαλούρης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης (50’ Πρίφτης), Αθ. Δημητρακόπουλος, Λιάπης, Μπαρλογιάννης, Χρ. Δημητρακόπουλος, Ι. Αλεξίου, Χελιώτης, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Παπανικολάου (60’ Αντ. Κερμέζο, 80’ λ.τρ. Χατζηκοκολάκης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Αλιάι, Καρμπιτιάνης, Σίνας, Σδράλιας (58’ Ζαμπούρας), Σπ. Τσαλίδης, Ν. Μελίρας, Πανάνης (46’ Τυροβόλης), Αθανασόπουλος, Μιχ. Τσαλίδης (89’ Παπαϊωάννου).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0–2
Η Άρτεμις ξεπέρασε με μεγάλη δυσκολία το εμπόδιο της γηπεδούχου Βουλιαγμένης, που πάλαιψε μέχρι το τέλος για το καλύτερο αλλά χωρίς να τα καταφέρει! Οι γηπεδούχοι καταφέρονται στον διαιτητή, ότι τους υποχρέωσε σε ήττα, επειδή στο 65’ υπέδειξε πέναλτυ (φάντασμα κατά τους παράγοντες της Βουλιαγμένης) και αποβολή του Χάλαρη (2η κίτρινη κάρτα), ο οποίος υποτίθεται ότι υπέπεσε στο φάουλ-πέναλτυ! Η φάση αυτή ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα υπέρ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι δεν ήταν καλύτεροι στο μέτριο παιχνίδι. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Βασιλείου και έκανε το 0-1. Μετά η Βουλιαγμένη προσπάθησε να ισοφαρίσει με κύματα επιθέσεων αλλά έμεινε «άδεια» πίσω, με αποτέλεσμα στο 91’ ο Μητσιώνης να πετύχει το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Μαγουλάκης – Λιάππης, Πανούτσος.  
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Παπανικολάου, Μπακούρος, Πάππα, Τσούνης, Μπεκιάι, Τσιρλής, Κολώνιας (52’ Χάλαρης), Προβίδας, Τσάλε (67’ Τσιβίκης), Μάστορας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Διαμάντης, Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης (89’ Ζήκος), Δαρβής (82’ Σερμαγιάς), Λένο, Τσούκα (70’ Σοτάι), Τσουκαλάς, Μητσιώνης.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Η Βουλιαγμένη διαμαρτύρεται έντονα για την μεταχείριση που είχε από τον διαιτητή Μαγουλάκη στο ματς με την Αρτέμιδα και σε σχετική ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Να χαίρεται η ΕΠΣΑΝΑ τον διαιτητή της», τονίζει: «Για άλλη μια φορά ο διαιτητής κ. Μαγουλάκης μας στέρησε βαθμό (ή βαθμούς, δεν έχει σημασία). Αυτό που έχει σημασία είναι η απογοήτευση που αισθάνεσαι να προσπαθείς να κάνεις κάτι καλό και να στο στερούν με βάναυσο τρόπο. Ανύπαρκτο πέναλτυ στο 89' πριν από 15 ημέρες με την Άνοιξη (χαάαμε 2-1), ανύπαρκτο πέναλτυ πάλι με την Άρτεμη (0-2 στο 90') και αποβολή του παίκτη! Για μα μην πάμε ένα χρόνο πίσω, πάλι με την Άνοιξη, οφ-σάιντ γκολ στο 95' (ήττα 3-2 )! Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας που έπαιξαν με ψυχή»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money