Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–3




Με γκολ στα 30’’ πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, η Μάχη πέρασε νικηφόρα από την γειτονική της Νέα Μάκρη, καθώς προηγήθηκε 1-0 του γηπεδούχου Εθνικού, που έπαιζε χωρίς βασικούς παίκτες και είχε τον προπονητή της Γιώργο Σιμιτζόγλου τιμωρημένο εκτός αγωνιστικού χώρου! Επίσης, 30’’ δευτερόλεπτα πριν λήξει το ημίχρονο, ο βοηθός Κυριακόπουλος υπέδειξε πέναλτυ (χέρι αμυνόμενου) εις βάρος του Εθνικού και ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-0 με εύστοχο κτύπημα. Εν τω μεταξύ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τραυματίσθηκε στο 35’ και αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Καρύπη.
Από την άλλη πλευρά, ο τερματοφύλακας της Μάχης έσωσε την εστία του τουλάχιστον δύο φορές στην διάρκεια του πρώτου 45λέπτου από τις επιθετικές ενέργειες των παικτών του Εθνικού, ενώ η Μάχη δεν μπήκε σχεδόν ποτέ επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή!
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν (1-2) στο 62’ με κεφαλιά του Ζιάγκου, που κέρδισε στον αέρα τον Τσούνη και στην γραμμή τέρματος έδιωξε την μπάλλα με το χέρι ο Πάσσαρης, ο οποίος απεβλήθη κατόπιν διαβούλευσης (κάποιων λεπτών της ώρας!) των διαιτητών.
Ο Εθνικός συνέχισε να προσπαθεί για την ισοφάριση και είχε δοκάρι (67’) σε σουτ του Μαγγίνα, αλλά πάλι η Μάχη σημείωσε γκολ με κεφαλιά του Παπασωτηρίου, μετά από κόρνερ (1-3) και πήρε την νίκη! Ο τερματοφύλακας Τσούνης έκανε ακόμη 2 καλές αποκρούσεις μέχρι το τέλος του αγώνα και κράτησε το σκορ…
Μέτρια η διαιτησία: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Κυριακόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής (37' λ.τρ. Καρύπης), Ζούρος, Βιβικίδης, Ελευθερίου, Κοκίνι, Χατζόπουλος, Κότσι, Κωσταντόπουλος (46' Ζιάγκος), Φυτιλής, Μαγγίνας, Χ. Αηδόνης (46' Γεωργάτος).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Μπούκουρι (81' Καρακοζίδης), Νταής, Σένε (80' Χατζηλίας), Μίχας, Παπαδόπουλος (89' Χατζηπέτρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money