Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–1





Πρώτη φορά είδαμε τον πραγματικό φίλαθλο πρόεδρο του Παλληνιακού Τάκη Μερτύρη, φοβερά εκνευρισμένο, να περιμένει τον διαιτητή στο τέλος του αγώνα για να «τον κατσαδιάσει», δηλώνοντας: «Αυτός μας κοροϊδεύει»!
Δεν εκπλαγήκαμε όμως, γιατί ο διαιτητής Δημήτρης Σπίθας ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα Μαρκό – Παλληνιακού 1-1 δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ της Μαρκό στο 85’ και σφυρίζοντας την λήξη του αγώνα στο 89’!
Επικράτησε έντονος εκνευρισμός στους παίκτες και παράγοντες του Παλληνιακού, επειδή η απόφαση ήταν εντελώς άδικη και παράλληλα σταμάτησε άδοξα το σερί 4 νικών που είχαν «κτίσει» και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την 5η αν δεν συνέβαινε το απροσδόκητο αυτό γεγονός!
Το ματς δεν ήταν δυνατόν να εξελιχθεί κάτω από κανονικές συνθήκες, διότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Μαρκοπούλου είναι ακατάλληλος για ποδοσφαιρικούς αγώνες! Πέραν αυτού, υπάρχουν ανοίγματα σε 4 τουλάχιστον σημεία της περίφραξης, που το καθιστούν ακατάλληλο για επίσημους αγώνες. Δεν γίνεται νέοι άνθρωποι να παίζουν σε τέτοια ακαλλιέργητα χωράφια (μόνο για ζώα είναι κατάλληλο)! Αλλά κανείς από τους αρμοδίους δεν δίνει σημασία…
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές σημαντικές φάσεις μπροστά στα τέρματα. Στο 14’ ο Πανακούλιας επιχείρησε πλαγιοκόπηση της άμυνας και ο Ντούσης τον έκοψε εντός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ. Ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.
Ο Παλληνιακός προηγήθηκε (0-1) στο 27’ με πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή του Βασιλού, που αξιοποίησε ωραία πάσα του προωθημένου Καλούδη.
Η Μαρκό αντεπιτέθηκε και στο 32’ έχασε ευκαιρία που δεν …χάνεται! Σε κτύπημα κόρνερ του Νασιμέντο, ο Χριστοφιλέας έδιωξε άτσαλα και ο Μουσαράι σχεδόν εξ επαφής έκανε πλασέ, που όλοι πίστεψαν ότι η ισοφάριση ήταν γεγονός. Όμως, πάνω στην γραμμή τέρματος, ο Μπούρας πρόλαβε κι έδιωξε την μπάλλα πριν περάσει την γραμμή! Επίσης, στο 37’ πάλι ο Μουσαράι, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Χριστοφιλέα, αλλά πλάσαρε άουτ!
Η άμυνα και το κέντρο του Παλληνιακού δεν είχαν πρόβλημα με τις ανεμικές επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων τους και ορισμένες φορές «έβγαζαν» αντεπιθέσεις που ανάγκαζαν τον Γερογιάννη να επεμβαίνει θετικά.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Μόνο στο 67’ ο Γαλάνης εξαπέλυσε μακρινό δυνατό σουτ, που έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ πάνω από το δοκάρι του Χριστοφιλέα.
Η φάση που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα έγινε στο 85’. Ο Αλβανός έκοψε κανονικά πλάγια εντός περιοχής τον Λεβέντη και ο διαιτητής –προς έκπληξη όλων- υπέδειξε πέναλτυ! Μετά από διαμαρτυρίες το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Μουσαράι και ισοφάρισε 1-1. Μόλις έγινε η σέντρα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα!
Ο διαιτητής Σπίθας έκανε φοβερό λάθος και διαμόρφωσε το σκορ του αγώνα. Σωστοί ήταν οι βοηθοί Ρούντος και Παπαδιώτης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Σότα, Ντούνης, Κάλης, Γαλάνης, Λυριτζής (61' Λεβέντης), Ρεγκάκος, Μουσαρά, Νασιμέντο.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Δαραμούσας (76' Γεωργιάδης), Καλούδης, Βασιλός, Κούνας (83' Μπερέτης), Κοβάνης. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money