Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–1



Φάση από παλαιότερη συνάντηση Νικηφόρου - Δόξας Κορωπίου, στο γήπεδο Γέρακα

Ισορροπημένο παιχνίδι έγινε στο Κορωπί, με την Δόξα να κερδίζει στο 89’ τον Νικηφόρο με 2-1. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ο επικίνδυνος Νικηφόρος έχασε δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί. Πάντως, η Δόξα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με τον Γκαβασιάδη στο 35’ και να κάνει το 1-0.
Το β’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα. Ο Νικηφόρος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (σε χέρι αμυνομένου) του Τσικριτέα αλλά ο Τούντας στο 89’ έδωσε την νίκη στην ομάδα του (2-1).
Σημειωτέον ότι ο προπονητής της Δόξας Γιώργος Παπαϊωάννου, δεν είχε στην διάθεσή του 2-3 τραυματίες βασικούς παίκτες, όπως και τους Σιδέρη και Ρίζο, που φαίνεται ότι θα σταματήσουν από την ομάδα.
Καλή η διαιτησία: Ζαχαρόπουλος – Απ. Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος.
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Λυμπερόπουλος, Μαρινάκης, Τσεβδερίκοβ, Τούντας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Μπονές (46' Δάβαρης), Ιορδ. Παπαδόπουλος (80' Ντα Κόστα), Βάρδας (60' Σύρος), Γκαβασιάδης, Σκαβάρας.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιάμης (82' Πραμάτιας), Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος, Στυλιανού (58' Δ. Πελέκης), Καγιάς, Τσικριτέας, Σταύρακας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money