Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Το 3-1 από τον Σκανδάλη στο Ατλαντίς - Παλλαυρεωτικός


ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 3–1
Δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, έγινε στην Ανθούσα. Ο Παλλαυρεωτικός κατέβηκε στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει αποτέλεσμα και κατάφερε να προηγηθεί 0-1 στο 35’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παγκοζίδη. Η Ατλαντίς αντέδρασε και ισοφάρισε στο 40’ με τον Μωραΐτη, που ήταν πολύ καλός και κέρδισε πέναλτυ στο 43’! Το εκτέλεσε εύστοχα ο Χαμπέρης και γύρισε το αποτέλεσμα σε 2-1 πριν λήξει το εξαιρετικό ημίχρονο…
Οι ομάδες είχαν ακόμη πολλές ευκαιρίες (περισσότερες οι γηπεδούχοι) να σημειώσουν κι άλλα τέρματα, δύο δοκάρια η Ατλαντίς, ένα ο Παλλαυρεωτικός αλλά το 3-1 πέτυχε ο Σκανδάλης στο 70’ και σφράγισε το αποτέλεσμα υπέρ της Ατλαντίδας.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δατσέρης, Τσαλίκογλου.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Καρύμπας, Μηλιώνης (54’ Σκανδάλης), Παπαπέτρου, Τσουλιάνο (75’ Μετόχου), Προμπονάς, Χαμπέρης, Μωραΐτης (85’ Σπυρόπουλος), Αγγελάκος, Μπαμπαλούκας, Μπάμης, Τσαδήμας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σκούρτης, Σπυρόπουλος, Μπαγιάτσας, Νικολαΐδης (69’ Ηλίας), Σουλιώτης, Μπαλοπήτας, Θεοφανίδης, Καραμολέγκος, Ζουμάς, Παγκοζίδης, Μακαρώνης (60’ Κούσουλας).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΧ. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 2–1
Την πρώτη της νίκη ευτύχησε να σημειώσει η γηπεδούχος Ελπίδα Αχαρνών επί του Αστέρα Αυλώνος, που ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά στην διάρκειά του περιορίσθηκε σε μέτρια απόδοση, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η Ελπίδα και γύρισε το ματς παίρνοντας την νίκη!
Προηγήθηκαν 0-1 οι φιλοξενούμενοι στο 30’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Βάρβογλη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πριν την λήξη του ημιχρόνου (1-1) και πέτυχαν το 2-1 στο 75’.
Διαιτητές: Λιάππης – Καραθανάσης, Βάλλας.
ΕΛΠΙΔΑ: Γεώργ. Αγγελόπουλος, Βασ. Σίσκος, Μάρκου (26’ Τ. Καναπίτσας), Καραμήτσος, Ευάγ. Τσιρικλός, Καλαμιώτης (39’ Στεργιόπουλος), Αναστασόπουλος, Δημ. Τσιρικλός, Αριστόπουλος, Π. Χαλιλόπουλος (77’ Ι. Καναπίτσας), Γ. Τσιρικλός.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Χατζημιχαήλ, Γιαννακόπουλος (39’ Μίαρης), Τζούβαλης, Βαρβάρας, Τσαμέτης, Βάρβογλης, Χατζάκης, Αποστόλου, Νταλάκος, Καπετάνιος, Παυλόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1–0
Καλύτερος σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο Αστέρας, έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και τελικά νίκησε μόνο 1-0 την συμπολίτισσα ΑΕ Μενιδίου, στο τοπικό ντέρμπυ. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Κωστελίδης στο 30’ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητές: Καρράς – Λάμπρου, Ραδίσης. Στο 17’ απεβλήθη από τον πάγκο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Αστέρα Πρόκο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Γκιόλας, Αμανατίδης, Αθ. Χρυσολωράς (54’ Ρουμελιώτης), Καψής, Κατσίλης, Αν. Χρυσολωράς, Κωστελίδης, Μετούα, Χατήρας (64’ Παλατζίδης), Χειμωνίδης (77’ Γουργιώτης), Γαβρίδης.
ΑΕΜ: Δριμαρόπουλος, Κεραμιδάς (46’ Μυρισκλάβος), Ρεμούνδος, Τζανέτος, Τσαμποδήμος, Σαρηγιαννόπουλος, Σούλα, Πέτρου, Βλάμης (46’ Γιαννακουδάκης), Ντάσης (65’ Μαρκουτσάς), Νταλάνι.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ 2–2
Το παιχνίδι κρίθηκε στο α’ ημίχρονο! Ήταν ντέρμπυ κι εξελίχθηκε αμφίρροπο σ’ όλη του την διάρκεια. Ο γηπεδούχος Αετός Πικερμίου προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 3′ λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (χέρι του Τσάκαλου εντός περιοχής) του Ταμιχτσή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 στο 12’ με τέρμα του Παυλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας του Αετού και κακή συνεννόηση του τερματοφύλακα Μεϊντάνη με την άμυνά του!
Η πρωτοβουλία κινήσεων του Αστέρα συνεχίσθηκε πιο έντονη και στο 16’ ο Λατσούνας πέτυχε το 1-2.
Οι φωνές του προπονητή και των οπαδών του Αετού, ξύπνησαν τους παίκτες των γηπεδούχων, που βελτιώθηκαν, πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 στο 44’ με γκολ του Φρίγγη, ύστερα από κομπίνα σε κτύπημα φάουλ του Ταμιχτσή.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες φάνηκαν εκνευρισμένες από τις αποφάσεις του διαιτητή! Περισσότερο από πλευράς Αετού, που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκιντίδη με 2η κίτρινη κάρτα στο 79’ αλλά και του προπονητή Βασίλη Γεωργακόπουλου στο 88’ για διαμαρτυρία…
Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα διατήρησαν σαφή υπεροχή στις κινήσεις και είχαν ένα ακυρωμένο γκολ ως οφ-σάιντ με υπόδειξη του βοηθού.
Ο διαιτητής Μανιώτης στην αρχή άφησε το σκληρό παιχνίδι και μετά ήταν δύσκολο να μαζέψει το παιχνίδι. Πάντως, οι αποφάσεις του δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Σωστοί οι βοηθοί Απ. Παπαδόπουλος και Ντόστης.
ΑΕΤΟΣ: Μεϊντάνης, Δεληστάθης (32’ Πόγκας), Μποζίνης, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Γκρέκος, Κονταρίνης (69’ Προμπονάς), Γιακουμέλος, Ταμιχτσής, Μεζίνι.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φελέσκουρας, Καραμήτσιος, Τσιλιγκίρης (15’ Λατσούνας), Σάκκας, Τσάκαλος, Χαμουρίδης, Σουσαμίδης, Πράσινος (51’ Κοσμίδης), Παυλίδης, Πολυζωγόπουλος, Βλαχιώτης.

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–4
Μεγάλη νίκη της Δόξας Ποντίων Αχαρνών, η πρώτη μετά από δύο περίπου χρόνια, που πανηγυρίσθηκε έξαλλα από παίκτες και παράγοντες της ομάδας μετά την λήξη! O γηπεδούχος Αμφιάραος Καλάμου ήταν το φαβορί της συνάντησης αλλά η Δόξα έκανε την έκπληξη και νίκησε μετά από εκπληκτικό παιχνίδι, γεμάτο σασπένς.
Ο Αμφιάραος μπήκε επιθετικά στο ματς κι έχασε ευκαιρίες με τον Παπαδημητρίου και τον Μαργιέτα αλλά η Δόξα προηγήθηκε (0-1) στο 15’ με τον Α. Σοφιάνοβ. Παρά τον αιφνιδιασμό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και πλασέ του Σακαράκα στο 31’.
Στο β’ ημίχρονο ο τερματοφύλακας του Αμφιάραου Μίχας ανέτρεψε (50’) εντός περιοχής επιθετικό της Δόξας σε προφανή θέση για γκολ και ο διαιτητής τον απέβαλε κι έδωσε το αναμφισβήτητο πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοχάρης (52’) κι έκανε το 1-2. Τον Μίχα αντικατέστησε ο Δημητρόπουλος.
Λίγο αργότερα (74’) ο Μπουγιουκλής σημείωσε το 1-3, επιτυγχάνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό του γηπεδούχου Αμφιάραου! Σχεδόν αμέσως, όμως (75’) ο Μπουγιουκλής εξύβρισε τα Θεία, κι απεβλήθη… Οπότε και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες!
Πάντως, η Δόξα πέτυχε κι άλλο τέρμα με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ρούντου στο 80’, ανεβάζοντας το σκορ στο 4-1!
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει, ο Σταμέλος με δύο κεφαλιές από κοντά στο 84’ και στο 88’, πέτυχε το 3-4! Ο ίδιος παίκτης είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Διαιτητές: Βιτσεντζάτος – Βάλλας, Στάσης.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Μίχας, Ραδικόπουλος, Τζαβέλλας (52’ Δημητρόπουλος), Σακαράκας, Κ. Κουρούπας, Ν. Αντωνίου, Πέππας, Ράπτης (53’ Σταμέλος), Παπαδημητρίου, Μαργέτας, Θεοδωρίδης (80’ Μώραλης).
ΔΟΞΑ: Θ. Σοφιάνοβ, Ε. Ντόνας, Χαλίμος, Μισαηλίδης, Καλαμιώτης, Ρούντος, Μακρίδης (77’ Β. Ντόνας), Αν. Σοφιάνοβ (89’ Κ. Τσίκνης), Κωνσταντινίδης, Θεοχάρης (55’ Τρελόπουλος), Μπουγιουκλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money