Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



Στην εβδομαδιαία Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών, που έγινε παρουσία και του προέδρου του ΔΣ. της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργου Παπαμακάριου, συζητήθηκε η κακή συμπεριφορά παικτών και παραγόντων, στους διαιτητές που εφαρμόζουν όπως πρέπει τους κανονισμούς.
Ο αρχιδιαιτητής Ηλίας Ντάφλος απαίτησε πιστή τήρηση των κανονισμών, έστω κι αν σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει άγνοια από πλευράς των διαγωνιζομένων ομάδων (παικτών και παραγόντων) για τους ισχύοντες κανονισμούς!
Όλοι συμφώνησαν ότι σε ακραίες συνθήκες, όταν τα επεισόδια συνεχίζονται παρά τις αποφάσεις των διαιτητών, πρέπει να διακόπτονται οι αγώνες και να αποχωρούν από το γήπεδο.
Μάλιστα, ο Ηλίας Μικρόπουλος, μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου και σύμβουλος του κ. Παπαμακάριου, κάλεσε τους διαιτητές να αποχωρήσουν από το γήπεδο Κερατέας (σε αγώνα του Κεραυνού), σε κάθε περίπτωση που παρατηρήσουν να κυκλοφορούν στον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου, οι γνωστοί «οπαδοί» που δημιούργησαν τα απαράδεκτα επεισόδια εις βάρος των διαιτητών στον αγώνα με την Λαυρεωτική. Επίσης, να διακόπτουν κάθε παιχνίδι (ιδιαίτερα των πρωταθλημάτων υποδομών), στο οποίο δημιουργούνται επεισόδια είτε από παίκτες είτε από γονείς και παράγοντες…
Στην προσπάθεια να ακολουθηθούν οι ισχύοντες κανονισμοί και το ποδόσφαιρο να ξαναγίνει παιχνίδι και όχι πόλεμος, επέμεινε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γ. Παπαμακάριος, ο οποίος υπογράμμισε τον δύσκολο ρόλο των διαιτητών σ’ αυτή την φάση αλλά και τονίζοντας ότι οι διαιτητές θα υποστηριχθούν από κάθε πλευρά, ώστε να μην απειλούνται και φοβούνται να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money