Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–0


Φάση στα καρέ του Άρη Βούλας


Σε καλή κατάσταση τα Γλυκά Νερά, νίκησαν εύκολα 2-0 τον Άρη Βούλας κι έχασαν ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ! Βελτιωμένοι οι Καραμανίδης, Κουτρουμάνος, καθοδήγησαν τους νεαρούς συμπαίκτες τους που είχαν καλή απόδοση και δεν επέτρεψαν στις λίγες σωστά οργανωμένες επιθετικές κινήσεις των παικτών του Άρη, να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του έμπειρου Τσούκα, παρ’ ότι ο Παπαγεωργίου ήταν αρκετά δραστήριος.
Το 1-0 πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή ο Κουτρουμάνος στο 35’ και το 2-0 ο Καραμανίδης στο 72’ με ατομική ενέργεια και εύστοχο τεχνικό σουτ! Ειδικά ο Καραμανίδης έχασε πολλές καλές ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα τέρματα, όπως και οι υπόλοιποι επιθετικοί και μέσοι των Γλυκών Νερών!
Πολύ καλοί οι διαιτητές (Παπάζογλου – Ζέρβας, Β. Τζαφόλιας).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Καγιώργης (78’ Θεοφάνους), Χ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Παναγόπουλος (65’ Γάσπαρης), Καραμανίδης, Κουτρουμάνος (85' Σκρέκης), Νάνος.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδερόπουλος, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης (70’ λ.τρ. Πάσας), Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Κανέλλος (55’ Π. Μαντακίδης), Παπαγεωργίου, Διγενής, Λ. Μαντακίδης (86’ Ταγκούλης). 
Πανηγυρισμός του 2-0 από τον σκόρερ Καραμανίδη και τους συμπαίκτες του

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money