Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0
Παιχνίδι γεμάτο πάθος και διάθεση για την νίκη, χωρίς πολλές φάσεις. Ο Παθιακάκης πέτυχε γκολ με σουτ-λόμπα του Μπάσολι στο πρώτο ημίχρονο (25') και η Άνοιξη που έπαιζε από το 3’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασόπουλου (κτύπησε αντίπαλο στο κεφάλι), είχε την υπεροχή στο β’ μέρος αλλά γκολ δεν έβαλε… Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κολώτα στο 65’.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Ανδρ. Βλάχος, Φαμέλης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Ράπτης, Τζάος, Μπαλωμένος, Κ. Τασιούδης, Κατσαντώνης, Ρόμπολας, Αρβανιτάκης (80’ Βουρτσάνης), Γιώτης (54’ Μπότζιος), Μέρο, Ντρένοβα, Μπασοΐλι (60’ Μ. Τασιούδης).
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης, Β. Κολὠτας (86’ Λαγαστής), Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαρκίδης, Μπουσδέκης, Κατσέρης (46’ Καντυδάκης), Βλάχος, Δαρζέντας, Γιομπάδαλης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–1
Η Βουλιαγμένη ανέδειξε τα θετικά της στοιχεία και νίκησε 1-0 στο Πολυδένδρι, τον τοπικό Μαύρο Αετό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή τους, πέτυχαν γκολ στο 55’ με σκόρερ τον Τσάλλε, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια των Κόρδα και Στ. Λιόλιου.
Διαιτητές: Αδαμόπουλος – Μαραγκού, Αικ. Αντωνίου.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Στ. Βασιλάκος, Τσεβάς, Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος (80’ Παρδάλης), Θεοδωρής, Τζίκα, Σπ. Βασιλάκος, Θ. Βασιλάκος (87’ Κανέλλος), Τριανταφύλλου (75’ Π. Μάζης), Άλι.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Παπανικολάου (46’ Κολώνιας), Τσιβίκης, Πάππα, Τσούνης, Νείλος, Τσάλλε, Μπακούρος (29’ Στ. Λιόλιος), Χατζηνικολάου (75’ Ρόθος), Κόρδας, Μάστορας.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0
Οι αντίπαλοι ήταν ισοδύναμοι και η αναμέτρηση εξελίχθηκε αμφίρροπη. Προς το τέλος, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν στην εκπνοή του αγώνα (89’) να κερδίσουν πέναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο Καραμήτρος (είδε την 2η κίτρινη κάρτα και απεβλήθη). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Στέργιος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Παπαδιώτης, Β. Γαλάνης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Αλιάι, Καρμπιτιάνης, Σίνας, Ν. Μελίρας, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Μπυρώσης (78’ Τυροβόλης), Στέργιος, Μιχ. Τσαλίδης (74’ Πανάνης, 92’ Σδράλιας).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Π. Γάγγας, Καραμήτρος, Τσιούμας, Τάτσης, (69’ Ι. Νικολάου), Π. Νικολάου, Ν. Γάγγας (74’ Σκορδομπέκης), Κόστα, Κάκαρης, Ζουβερέλλης, Δήμας (46’ Σκέλλας).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3–0
Καλύτερη η Άρτεμις, νίκησε εύκολα τον Φοίβο, που παρατάθηκε μόνο με 12 παίκτες. Μάλιστα, η ομάδα της Βάρης έμεινε με 10 από το 19’ λεπτό, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Λάππα, όταν υπέπεσε σε φάουλ – πέναλτυ, με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Βασιλείου (1-0).
Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Μητσιώνης (58’) αλλά απέκρουσε ο Ράπτης και ο επερχόμενος Τσουκαλάς «κατάφερε» με νέο σουτ να στείλει την μπάλλα άουτ! Στο 75’ έγινε το 2-0 από μακρινό σουτ του Καρόκη, καθώς η μπάλλα έφυγε από τα χέρια του Ράπτη και κατέληξε στα δίχτυα… Λίγο αργότερα (81’) ο Διαμάντης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 86’ το σκορ έκλεισε ο Μητσιώνης, ύστερα από ενέργεια και πάσα του Τσούκα προς τον σκόρερ (3-0).
Διαιτητές: Καπόγλης – Δομούζης, Περδίκης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Σοτάι (32’ Βογιατζόγλου, 60’ Αβδελάς), Διαμάντης, Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Δαρβής, Λένο, Τσούκα, Τσουκαλάς (65’ Σερμαγιάς), Μητσιώνης.
ΦΟΙΒΟΣ: Ράπτης, Λάππας, Πατρίκιος, Σώκος, Καρύδης (67’ Σιμόνι), Ο. Παρόλας, Γιουλάτος, Γεωργιάδης, Χαντάντ, Ζέρβας, Χατζακίδης.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–1
Ο Κουβαράς νίκησε και στα Καλύβια τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπυ 1-0 και σταθεροποιήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.
Το ματς κρίθηκε με γκολ στο 26’ από κτύπημα φάουλ (23 μέτρα) του Ζατσελλάρι, που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου.
Στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Κουβαράς, που είχε 1-2 ακόμη καλές ευκαιρίες να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη.
Τα Καλύβια εμφανίσθηκαν βελτιωμένα στο β’ μέρος, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισαν το κέντρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν λίγο. Οι γηπεδούχοι έφθασαν 5 φορές κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν είτε λόγω της αδυναμίας τους να σπρώξουν την μπάλλα στα δίχτυα είτε λόγω της ικανότητας του τερματοφύλακα Ευδαίμονα, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία επενέβη σωτήρια όποτε χρειάσθηκε!
Στο 64’ ο Δ. Οικονομίδης είχε σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ευδαίμων απέκρουσε νέο σουτ και απεσόβησε την ισοφάριση. Μέχρι το 80’ περίπου, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν (με πολύ άγχος) ένα γκολ που δεν ήλθε ποτέ!
Αντίθετα, στο 82’ ο Πλάκα ξέφυγε σε πλάγια θέση εντός περιοχής και παραλίγο να πετύχαινε το 0-2 αλλά ο Παπαβασιλείου απέκρουσε το σουτ, όπως πάλι στο 85’ σε μακρινό ψηλοκρεμαστό βολέ του Πλάκα, επενέβη και παραχώρησε κόρνερ.
Τελικά, ο Κουβαράς αποδείχθηκε πιο ανθεκτικός απ’ ότι τον υπολόγιζαν οι αντίπαλοί του. Γι’ αυτό, μόλις πέτυχε το πολύτιμο τέρμα, ανασυντάχθηκε και αντιμετώπισε το παιχνίδι πιο ψύχραιμα και ουσιαστικά.
Τα Καλύβια έχουν θεωρητικά εξαιρετική ομάδα (με κάποιες επιθετικές αδυναμίες) αλλά πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους και να προσπαθήσουν πιο πολύ αν θέλουν να σημειώσουν επιτυχίες.
Πολύ καλή η διαιτησία: Κορδολαίμης – Γουργιώτης, Δουλγεράκης. Στο 40’ έπεσε από την εξέδρα βαρελότο κρότου, που έσκασε δίπλα ακριβώς στον βοηθό Δουλγεράκη, ο οποίος αντιμετώπισε επί 5λεπτο, σύμπτωμα κώφωσης! Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά, δόθηκαν οδηγίες προς τους γηπεδούχους οπαδούς και αφού επήλθε ηρεμία, το ματς ξανάρχισε χωρίς άλλα προβλήματα.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Μιλούκα, Χριστόπουλος, Δέδες, Χρ. Μπούτσης, Μάτι, Χασουράκης, Γκίνης, Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (80’ Βασ. Μπούτσης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης, Αθ. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Ι. Αλεξίου (58’ Χατζής), Χελιώτης (65’ Αντ. Κερμέζο), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (89’ Παπανικολάου), Πρίφτης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1–0
Με κτύπημα πέναλτυ (δόθηκε σε χέρι αμυντικού) που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβδαρίδης στο 43’, ο Σαρωνικός νίκησε γηπεδούχος το Συκάμινο 1-0. Το πέναλτυ αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους, ιδιαίτερα όταν ο διαιτητής απέφυγε να δώσει παρόμοιο χέρι–πέναλτυ υπέρ του Συκαμίνου στο β’ ημίχρονο. Η διαφορά ήταν ότι στην περίπτωση που κέρδισε πέναλτυ ο Σαρωνικός, το χέρι έκοψε την πορεία της μπάλλας προς το τέρμα ενώ στην περίπτωση του Συκαμίνου, η μπάλλα κτύπησε πρώτα στο σώμα του αμυντικού και μετά στο χέρι του, γεγονός που έκανε την επαφή ακούσια!
Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο ο Σαρωνικός ήταν ελαφρά καλύτερος σε απόδοση αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει (άλλη μια φορά) τις ευκαιρίες που έφτιαξε…
Το Συκάμινο προσπάθησε στο β’ μἐρος περισσότερο, αλλά το γκολ δεν ήλθε ποτέ… Άλλωστε, δεν απειλήσει σοβαρά την εστία του Καραλή, ούτε μια φορά σε όλο το παιχνίδι.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μακρής, Β. Τζαφόλιας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ι. Κετέογλου, Ζντράβα (63’ Θάνο), Κάππος (82’ Μαλατάνος), Τσαβδαρίδης (78’ Ευαγγελινός), Αλεξίου, Ναυπλιώτης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Γκανούδης, Κατερίνης, Τυροβόλης (65’ Γκας), Τούκας (46’ Τσαγκαράκης), Σουβαντζής (80’ Τσαβντάροβ), Δημητριάδης, Φιλλής, Παπαγάλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money