Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΙΧΟΣ – ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΚΛΟΣ!




Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαυρίου αποτελεί από την Τρίτη 10/12 ο Πέτρος Μίχος, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ομάδα του Λαυρίου. Ο κ. Μίχος ξεκαθάρισε ότι η αποχώρησή του οφείλεται σε οργανωτικά προβλήματα που δεν βελτιώθηκαν. Ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Μιχάλη Τσίκλο και τους ποδοσφαιριστές.
«Κάποια πράγματα που δεν έγιναν όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στο σωματείο, με έκαναν να λύσω την συνεργασία μου με την διοίκηση. Σίγουρα ένα από αυτά είναι και το θέμα του γηπέδου. Δεν μπορείς να είσαι τσιγγάνος και να μην παίζεις στην έδρα σου. Απ’ εκεί και πέρα ξεκαθαρίζω πως φεύγω σαν φίλος. Ευχαριστώ τον κ. Τσίκλο για την συμπεριφορά του και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτό και τα έδωσαν όλα. Η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της παραμονής και της εύχομαι καλή τύχη», τόνισε ο Πέτρος Μίχος.
Εν τω μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλης Τσίκλος δήλωσε ότι «η υπομονή έχει και τα όριά της», εξηγώντας ότι η ομάδα παραμένει χωρίς γήπεδο αφού οι εργασίες σε αυτό προχωρούν με ρυθμό χελώνας!
Κι επειδή «ενός κακού, μύρια έπονται», ο Ολυμπιακός Λαυρίου απειλείται να χάσει (μετά τον προπονητή) και τον διοικητικό του ηγέτη Μιχάλη Τσίκλο! Ο κ. Τσίκλος αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί αφού βαρέθηκε να κάνει υπομονή και να ακούει δεσμεύσεις για εργασίες στο γήπεδο, που δεν έγιναν ποτέ! Πρόκειται να κάνει γνωστή την θέση του επίσημα, στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 18/12. 
«Είμαστε σαν τσιγγάνοι, χωρίς σπίτι, αφού το γήπεδό μας δεν έχει πάρει ακόμη άδεια καταλληλότητας», τόνισε ο κ. Τσίκλος και πρόσθεσε: «Τα πράγματα έχουν φθάσει σε οριακό σημείο. Είμαστε η μοναδική ομάδα, η οποία έχει δικό της γήπεδο αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αφού δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για να πάρει άδεια»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money