Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–0



Φάση από παλαιότερη συνάντηση Κεραυνού-Λαυρεωτικής, με πρωταγωνιστή τον Κ. Παπαδόπουλο 

Το νευρικό και άτεχνο παιχνίδι είχε «σασπένς», καθώς μόλις στο 7’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού, που εκτέλεσε ο Κ. Παπαδόπουλος άουτ! Απ’ εκεί και πέρα, ο Κεραυνός είχε σε όλο το ματς μόνο δύο αξιόλογα σουτ από πλάγιες θέσεις ενώ ζήτησε σε 2 φάσεις πέναλτυ χωρίς να υπάρχει τέτοιο θέμα! Η απόδοση της ομάδας της Κερατέας ήταν μέτρια και οι οπαδοί της στην εξέδρα γκρίνιαζαν… Από την πλευρά της, η Λαυρεωτική έπαιξε αμυντικά και χωρίς να κινδυνεύσει, πήρε την πολύτιμη 0-0 ισοπαλία, που εκνεύρισε μερικούς φίλους του Κεραυνού, επειδή οι ομάδες ανήκουν στον ίδιο δήμο… Μάλιστα, από το 65’ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Παντελιά.
Οι διαιτητές (Αντιπαριώτης – Καπόγλης, Γιαλούρης) δέχθηκαν μετά την λήξη του αγώνα, επίθεση 3 «οπαδών» του Κεραυνού, οι οποίοι υποτίθεται ότι διαμαρτυρόντουσαν για την κακή διαιτησία τους! Προηγουμένως είχαν σπάσει το λουκέτο της πόρτας των αποδυτηρίων, μπήκαν στο γραφείο των διαιτητών, πέταξαν στο πάτωμα ό,τι βρήκαν στο τραπέζι του γραφείου και προπηλάκισαν με υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας και τρομοκρατώντας τους 3 διαιτητές και τον παρατηρητή αγώνα Νίκο Κοντογιάννη, ώστε να τους κάνουν να καταλάβουν ότι «δεν ανέχονταν την παρουσία τους στην Κερατέα»!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μαστροκώστας, Κατσίκης (75' Σταμάτης), Μεγαγιάννης (65' Λιούμης), Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Ανδρεάδης, Βανγκέλι (55' Βούσουλας), Κοντογιάννης, Μπάτρης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Σέμπρος (50' Βλαντής), Γκαβέρας, Χουσεΐν (40' λ.τρ. Χασιώτης, 70' λ.τρ. Ιατρού), Παντελιάς, Πάνου, Μακρής, Παπακωσταντίνου, Ασλάνι, Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money