Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ»!



Το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού Παμπαιανικού, με επιστολή προς τον δήμαρχο Παιανίας Δημήτρη Δάβαρη, πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, έκανε γνωστό ότι επιστρέφει στον δήμο το ποσό της δημοτικής επιχορήγησης προς το σωματείο, ύψους 10.000 ευρώ, προκειμένου τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για επισκευές και συντήρηση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Παιανίας!
Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ με την παρούσα επιστολή θα ήθελε καταρχήν να ευχαριστήσει εσάς προσωπικά, καθώς και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την από 22/10/2013 απόφασή σας με αρ. 157/2013 – πρακτικό 22/2013, στην οποία ψηφίστηκαν οι  ετήσιες επιχορηγήσεις προς τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, βάσει της οποίας καθορίστηκε ποσό επιχορήγησης 10.000 ευρώ προς τον Α.Π.Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟ.
Το Δ.Σ. του ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ μετά από την συνεδρίασή του στις 18/12/2013, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην είσπραξη του ανωτέρω ποσού και να παραχωρήσει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Δήμο Παιανίας, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί για την συντήρηση και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Παιανίας.
Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των αθλητών και προς αποφυγή ατυχημάτων, οι επισκευές και η συντήρηση της περίφραξης και των εσωτερικών θυρών του γηπέδου, κολλήματα, χτένισμα και συμπλήρωμα με καουτσούκ της μοκέτας του αγωνιστικού χώρου του 11Χ11 και των 5Χ5, καθώς και του φωτισμού, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί κατά το ήμισυ. Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι και η στέγαση μέρους της κερκίδας ή η δημιουργία κατάλληλου χώρου αναμονής για τους γονείς και τους αθλητές.
Η διακοπή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, αποτελεί αναμφισβήτητα μοναδική ευκαιρία για τα συνεργεία του Δήμου, να εργασθούν χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις που τυχόν θα παρουσιάζονταν σε περίοδο αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
Είμαστε σίγουροι ότι η ευαισθησία που σας διακρίνει για τα παιδιά και τον αθλητισμό, καθώς και η αγάπη σας για την μία και ιστορική ομάδα της Παιανίας, τον ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟ, θα είναι καταλυτική για την κινητοποίηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και την άμεση επισκευή/βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την ασφάλεια των νεαρών αθλητών.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή και την στήριξή σας.
Μετά τιμής,
εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ
Ο γενικός γραμματέας Λαλαούνης Παντελής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money