Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–1


Το γκολ που έκρινε την συνάντηση

Ο Κουβαράς νίκησε και στα Καλύβια τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπυ 1-0 και σταθεροποιήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.
Το ματς κρίθηκε με γκολ στο 26’ από κτύπημα φάουλ (23 μέτρα) του Ζατσελλάρι, που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου.
Στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Κουβαράς, που είχε 1-2 ακόμη καλές ευκαιρίες να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη.
Τα Καλύβια εμφανίσθηκαν βελτιωμένα στο β’ μέρος, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κέρδισαν το κέντρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν λίγο. Οι γηπεδούχοι έφθασαν 5 φορές κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν είτε λόγω της αδυναμίας τους να σπρώξουν την μπάλλα στα δίχτυα είτε λόγω της ικανότητας του τερματοφύλακα Ευδαίμονα, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία επενέβη σωτήρια όποτε χρειάσθηκε!
Στο 64’ ο Δ. Οικονομίδης είχε σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ευδαίμων απέκρουσε νέο σουτ και απεσόβησε την ισοφάριση. Μέχρι το 80’ περίπου, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πετύχουν (με πολύ άγχος) ένα γκολ που δεν ήλθε ποτέ!
Αντίθετα, στο 82’ ο Πλάκα ξέφυγε σε πλάγια θέση εντός περιοχής και παραλίγο να πετύχαινε το 0-2 αλλά ο Παπαβασιλείου απέκρουσε το σουτ, όπως πάλι στο 85’ σε μακρινό ψηλοκρεμαστό βολέ του Πλάκα, επενέβη και παραχώρησε κόρνερ.
Τελικά, ο Κουβαράς αποδείχθηκε πιο ανθεκτικός απ’ ότι τον υπολόγιζαν οι αντίπαλοί του. Γι’ αυτό, μόλις πέτυχε το πολύτιμο τέρμα, ανασυντάχθηκε και αντιμετώπισε το παιχνίδι πιο ψύχραιμα και ουσιαστικά.
Τα Καλύβια έχουν θεωρητικά εξαιρετική ομάδα (με κάποιες επιθετικές αδυναμίες) αλλά πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους και να προσπαθήσουν πιο πολύ αν θέλουν να σημειώσουν επιτυχίες. 
Πολύ καλή η διαιτησία: Κορδολαίμης – Γουργιώτης, Δουλγεράκης. Στο 40’ έπεσε από την εξέδρα βαρελότο κρότου, που έσκασε δίπλα ακριβώς στον βοηθό Δουλγεράκη, ο οποίος αντιμετώπισε επί 5λεπτο, σύμπτωμα κώφωσης! Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά, δόθηκαν οδηγίες προς τους γηπεδούχους οπαδούς και αφού επήλθε ηρεμία, το ματς ξανάρχισε χωρίς άλλα προβλήματα.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Μιλούκα, Χριστόπουλος, Δέδες, Χρ. Μπούτσης, Μάτι, Χασουράκης, Γκίνης, Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (80’ Βασ. Μπούτσης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης, Αθ. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Ι. Αλεξίου (58’ Χατζής), Χελιώτης (65’ Αντ. Κερμέζο), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (89’ Παπανικολάου), Πρίφτης. 

















Η διακοπή λόγω του βαρελότου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money