Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ




ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2
Παιχνίδι τίτλου κέρδισε η Ατλαντίς με 2-1 στα Γλυκά Νερά, επί του γηπεδούχου Αστέρα. Ήταν ματς αγχώδες, δυνατό και με απίστευτο σασπένς!
Με την ιαχή «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», υποδέχθηκαν στο τέλος τους παίκτες της ομάδας οι πολλοί φίλοι της Ατλαντίδος, που μαζί με ισάριθμους φίλους του γηπεδούχου Αστέρα, παρακολούθησαν με ψυχραιμία το αμφίρροπο παιχνίδι. Πρέπει να ήταν περισσότεροι από 200! Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ’ κατηγορίας.
Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση. Ο διαιτητής Βασίλης Λάμπρου προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές, μετά την καθυστέρηση 5’ λεπτών που κράτησε, ότι αυτή ήταν η τελευταία φάση πριν σφυρίξει την λήξη! Τότε, από εκτέλεση πλαγίου άουτ, τροφοδοτήθηκε ο Σκανδάλης μέσα στην περιοχή, που με σουτ παραβίασε την εστία του Φελέσκουρα. Έτσι διαμορφώθηκε το 1-2!
Νωρίτερα (63’) ο Σουσαμίδης με δυνατό σουτ είχε ανοίξει το σκορ (1-0) υπέρ του Αστέρα, αφού η μπάλλα κτύπησε στο εσωτερικό της συμβολής των δοκών, στην πλάτη του Καρύμπα, και κύλησε στα δίχτυα! Η ισοφάριση (1-1) ήλθε στο 88’ με φοβερό σουτ του Τσαδήμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, με τον Αστέρα ελαφρώς καλύτερο μέχρι το 25’ και την Ατλαντίδα στην συνέχεια. Στο β’ μέρος δεν άλλαξαν πολλά, καθώς η διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών ήταν να νικήσουν… Και το απέδειξαν με την δύναμη και την συνεχή προσπάθειά τους.
Ο Αστέρας, όμως, είχε την ατυχία να χάσει στο 80' τον αμυντικό Νίκο Τσάκαλο, λόγω σοβαρού τραυματισμού (παραλίγο να του γυρίσει η γλώσσα). Εμφανώς επηρεασμένοι οι συμπαίκτες από την απουσία του, δέχθηκαν δύο τέρματα μέσα σε δέκα λεπτά από «στημένες» φάσεις.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου – Μπερέτα, Καλλίνικου.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φελέσκουρας, Καραμήτσιος, Τσιλιγκίρης, Σάκκας, Τσάκαλος (83’ λ.τρ. Λατσούνας), Χαμουρίδης, Σουσαμίδης, Κοσμίδης, Παυλίδης (63’ Πράσινος), Πολυζωγόπουλος, Βλαχιώτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Καρύμπας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου, Τσουλιάνο, Μπαμπαλούκας, Χαμπέρης, Αγγελάκος, Κρεμμύδας (46’ Σκανδάλης), Θαλασσινίδης (60’ Μετόχου), Μπάμης, Τσαδήμας.
* Ο προπονητής της Ατλαντίδος Γιώργος Τσούνης, δήλωσε συγκινημένος μετά το παιχνίδι: «Τελικά μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σου χαρίσει τόσο έντονες στιγμές. Υποκλίνομαι στον βασιλιά των σπορ και στους ποδοσφαιριστές μου. Σας ευχαριστώ παιδιά»!
* Ο παίκτης του Αστέρα Νίκος Τσάκαλος είναι καλά στην υγεία του. Ευτυχώς απεφεύχθησαν τα χειρότερα, χάρη στην γρήγορη αντίδραση των υπευθύνων του αγώνα.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3–1
Ο Θησέας εξέπληξε τον Αετό και τον νίκησε 3-1, στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης. Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ (σε χέρι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) που εκτέλεσε εύστοχα ο Πάπας (1-0). Ο Αετός αντέδρασε αμέσως και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε προσπάθεια και σουτ του Μίχο στο 20’, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι αλλά ο παίκτης έπαθε θλάση και αποχώρησε… Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’) ο Ταμιχτσής ισοφάρισε 1-1 αλλά πολύ γρήγορα ο Θησέας κατάφερε να πάρει νέο προβάδισμα στο σκορ (κόντρα στην ροή του παιχνιδιού) και τελικά να επικρατήσει με 3-1, ύστερα από λάθη του τερματοφύλακα Μεϊντάνη, που δέχθηκε γκολ με μακρινά σουτ (σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου) των Γρίβα στο 53’ και Μακρίδη στο 60’. Έτσι, ο Θησέας πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα και κατάφερε ισχυρό πλήγμα στις βλέψεις ανόδου του Αετού Πικερμίου!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Αικ. Αντωνίου, Βιτσεντζάτος.
ΘΗΣΕΑΣ: Παππάς, Γρίβας, Μάρκου, Ετζιγιάν, Καραγιάννης, Σωτηριάδης (85’ Κολυβέρης), Τιμοθεάτος, Νικολέας, Μακρυδάκης (90’ Γκούγκαρης), Πάπας, Χαμάμης (61’ Μαργέτας).
ΑΕΤΟΣ: Μεϊντάνης, Γιακουμέλος (70’ Μουστάκης), Μποζίνης, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Τσέρμος (46’ Γκρέκος), Κονταρίνης, Μίχο (20’ λ.τρ. Ρουγγέρης), Ταμιχτσής, Μεζίνι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 3–0
Μια ώρα παιχνιδιού άντεξε ο Αμφιάραος και μετά ο Αστέρας Αυλώνος πέτυχε 3 γκολ και νίκησε! Σκόρερς ήταν οι Τζούβελης (62’), Νταλάκος (86’) και Τσαμέτης (89’).
Διαιτητές: Πρεβεζιάνος – Μαραγκού, Χριστόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Χατζημιχαήλ, Κουρούπης, Γιαννακόπουλος, Τσαμέτης, Νικολαΐδης, Τζούβαλης, Παπαδόπουλος, Χατζάκης, Αποστόλου, Καπετάνιος, Νταλάκος.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Μίχας, Ραδικόπουλος, Τζαβέλλας, Σακαράκας, Κουρούπας, Ν. Αντωνίου, Πέππας, Κ. Αντωνίου (65’ Ράπτης), Παπαδημητρίου, Μαργιέτας, Δημητρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money