Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–0




Καλύτερη στο α’ μέρος η Μάχη, νίκησε τελικά 2-0 τον Νικολακάκη, που είχε υποφερτή απόδοση μόνο στο β’ ημίχρονο. Ο ενοχλητικός βοριάς που φυσούσε (υπέρ των φιλοξενουμένων στο α’ ημίχρονο) δεν επέτρεψε να γίνει καλό παιχνίδι αλλά η Μάχη επέβαλε την ανωτερότητά της και στο 15’ πέτυχε το 1-0 μετά από ωραίο συνδυασμό και σκόρερ τον Παπαδόπουλο. 
Οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας και 2-3 ακόμη καλές χαμένες ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (47’), ο Νίκας εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Τσούνη. 
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης βελτιώθηκε ενώ η Μάχη εμφανίσθηκε εντελώς νωθρή. Ο Τσοπανάκος είχε δύο επικίνδυνα σουτ που απέκρουσε ο Τσούνης αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι σκόραραν (2-0) με τον Καρακοζίδη στο 78’ και «πήραν το παιχνίδι στα χέρια τους» μέχρι το τέλος. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό ο Λευτ. Παπαδόπουλος έφθασε δύο φορές πού κοντά στο γκολ αλλά αστόχησε από εξαιρετικές θέσεις. 
Στο 92’ ο Καβάσης ζήτησε πέναλτυ για ανατροπή του, σε φάση που ο Τσούνης έδιωξε την μπάλλα σε κόρνερ, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.


Μέτρια η διαιτησία (Παπάζογλου – Μαγουλάκης, Κάλλης).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας, Τσέλα, Πάσσαρης, Καρακοζίδης, Καραλής, Μπούκουρι (64' Χατζηλίας), Νταής, Σένε (87' Καχόπουλος), Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος (90' Χατζηπέτρος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Γ. Παπαδόπουλος, Κωσταντόπουλος, Φακίνος, Τσαπανίδης (27' λ.τρ. Θεοδωρής), Πτερούντιος, Ανδρεάδης (46' Τσοπανάκος), Τέρζιεφ, Νίκας, Κοκόλης (66' Καβάσης), Λαζαρίδης, Μουκάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money