Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2




Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η παράδοση παίζει καταλυτικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Αλλά πάντοτε, διάφορες συγκυρίες μας αναγκάζουν να παραδεχθούμε ότι η παράδοση υπάρχει και «παίζει ρόλο» στο παιχνίδι!
Με την λογική αυτή, ο Κεραυνός δεν χάνει σχεδόν ποτέ στην Βούλα από τον Άρη… Και ο μόνιμος σκόρερ Κοντογιάννης, του χαρίζει την νίκη κάθε χρόνο!
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι άρχισαν καλά αλλά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο έμπειροι και κέρδισαν πέναλτυ στο 35’. Όμως, το εκτέλεσε ο Παπασωτηρίου άουτ!
Αμέσως μετά (38’), ο Άρης άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Παπαγεωργίου, κι έδειξε ότι θα είχε την δύναμη να «κτυπήσει» το παιχνίδι μέχρι το τέλος.
Ωστόσο, άλλες ήταν οι «βουλές» του Κοντογιάννη, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα στο β’ ημίχρονο (55’ και 75’) γύρισε το παιχνίδι και χάρισε την νίκη στην ομάδα του, προς θλίψη των γηπεδούχων…
Καλή η διαιτησία (Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης).
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Λιλελάρι (46' Σιδερόπουλος), Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Τσιαγκάνης (85' Πάσας), Βεϊζάι, Π. Μαντακίδης, Παπαγεωργίου, Διγενής, Λ. Μαντακίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπαγιάννης, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Ανδρεάδης (80' Βούσουλας), Δ. Ρώμας (46' Γ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Μιχάλης (46' Σταμάτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money