Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0–1



Χωρίς να είναι καλύτερη η Σταμάτα, πέτυχε γκολ στο 30’ με πλασέ του Καλλέρη από την μικρή περιοχή και πήρε την νίκη 1-0 και τους 3 βαθμούς από τον πολύ καλό Νικηφόρο, που έμεινε με τις ευκαιρίες.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Παπαβασιλείου στο 45’ αλλά έμειναν με 10 παίκτες στο 53’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Τσουκαλά.
Ο τραυματισμός στο γόνατο του Χατζηπαναγιώτη αλλά και του αντικαταστάτη του Δ. Πελέκη, «αναστάτωσαν» το παιχνίδι του Νικηφόρου, που αγωνίσθηκε για 8’ λεπτά με 9 παίκτες (61’-70’). Παρ’ όλες τις ατυχίες, ο Χριστόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μαμάη και αστόχησε ενώ καλή ευκαιρία έχασε και ο Καγιάς.
Η Σταμάτα είχε τιμωρημένο τον προπονητή της Μιχ. Βλάχο, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα από την εξέδρα ενώ στο 13’ έπαθε τράβηγμα ο Πέππας και αντικαταστάθηκε. Καλύτερη γραμμή της ήταν το κέντρο.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Μανιώτης – Πολυδωρόπουλος, Ντόστης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιάμης (58' Κούκος), Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (42' λ.τρ. Πελέκης, 70' λ.τρ. Σταμόπουλος), Καγιάς, Τσικριτέας, Σταύρακας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δημητρίου, Μαυρίδης, Πέππας (13' λ.τρ. Μπόρας), Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καλλέρης, Κριεμάδης (72' Καμπέρης), Λαμπρόπουλος (56΄Λέκκας), Χρ. Τσεβάς, Μπενετάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money