Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΠΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ




Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή σήμερα Πέμπτη 19/12, την ένσταση του Παθιακάκη κατά του κύρους του αγώνα με τον Αφιδναϊκό, που είχε λήξει 1-0 υπέρ του Αφιδναϊκού. Ο αγώνας διεξήχθη στις 16/11/2013 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 κατηγορίας.
Ο Παθιακάκης έκανε ένσταση για παράβαση του κανονισμού σχετικά με τους 3 «μικρούς» ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας ότι ο Αφιδναϊκός τελείωσε το ματς με 1 αντί για 2 παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, «κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχθηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την ένσταση του σωματείου Α.Ο. Γιάννης Παθιακάκης κατά της  υπ’ αριθμό 7/19-11-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και του σωματείου Αφιδναϊκός. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση και δίκασε στην ουσία την υπόθεση. Δέχθηκε την ένσταση του σωματείου Α.Ο. Γιάννης Παθιακάκης για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Π. Γάγγα του σωματείου Αφιδναϊκός στον μεταξύ τους αγώνα της 16-11-2013. Κατακύρωσε τον ανωτέρω αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Ο. Γιάννης Παθιακάκης με τέρματα 3-0 και επέβαλε στον Αφιδναϊκό χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money