Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΤΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ…



Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η ΕΠΣΑΝΑ -μετά  από ένα μήνα περίπου- κάλεσε σε απολογία την Λαυρεωτική, για την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου με σοκαριστικές καταγγελίες κατά της ΕΠΣΑΝΑ, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Στην γραπτή του απολογία, που έκανε δημόσια γνωστή, ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος, έγραψε τα ακόλουθα, τα οποία κάθε αναγνώστης κρίνει κατά την συνείδησή του:
«Απολογία προς ΕΠΣΑΝΑ – Θέση Προέδρου και Δ.Σ. Λαυρεωτικής
Προς Δ.Σ. ΕΠΣΑΝΑ
Αγαπητοί κύριοι, έχω βαθιά πίστη στο έργο το οποίο επιτελεί η νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και προσωπικά είμαι βέβαιος για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην κατεύθυνση της βελτίωσης και εξυγίανσης του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής. Έχουμε επανειλημμένα υμνήσει το έργο της Ένωσης, κι αυτό αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ε. Λαυρεωτική και Ολυμπιακού Λαυρίου πραγματοποιήθηκε ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έφερε την υπογραφή μου. Η ανάρτηση αυτή δεν με εκφράζει, κι έγινε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την διοίκηση της Α.Π.Ε.Λ. Λόγω πίεσης χρόνου είχαν δοθεί οι κωδικοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου σε φίλους της ομάδας, οι οποίοι βοηθούσαν στον χειρισμό τους. Μόλις έγινε αντιληπτή από εμένα η ανάρτηση, αμέσως προέβην στην διαγραφή της, και εξέδωσα νέους κωδικούς τους οποίους έχω μόνον εγώ. Δηλώνω ότι τα αναγραφόμενα δεν εκφράζουν κανένα μέλος της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική.
Φροντίδα της διοίκησης της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική είναι η ανάδειξη των ιδεωδών της ευγενούς άμιλλας, του “ευ αγωνίζεσθαι” και η πάταξη κάθε μορφής βίας λεκτικής ή σωματικής. Μαχόμαστε για αυτό και εκτιμούμε ότι τα έχουμε καταφέρει. Οι αγώνες της ομάδας διεξάγονται με αρκετούς φιλάθλους, σε κόσμια και πολιτισμένη ατμόσφαιρα.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω την στήριξη της διοίκησης της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική στην προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΣΑΝΑ και είμαστε χαρούμενοι που μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ο συμπολίτης μας κ. Καραμολέγκος.
Εκτιμώ ότι έχει καταστεί σαφές σε εσάς ότι η ανάρτηση δεν μας εκφράζει. Επίσης, δεν πραγματοποιήθηκε από την επίσημη Α.Π.Ε. Λαυρεωτική και εκτιμούμε ότι μόνο κακό έκανε στο σωματείο. Σε αυτή την βάση συνεχίζουμε ο καθένας από το μετερίζι του, την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής».
Σας ευχαριστώ
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Π.Ε. Λαυρεωτική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money