Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2–1


Φάση από τον αγώνα

Πολύ καλός ο Ραμνούς νίκησε στο Γραμματικό τους δυνατούς Νικητές με 2-1, επιτυγχάνοντας να εκπλήξει τους αντιπάλους του, οι οποίοι μάλλον τον υποτίμησαν! Ο Ραμνούς έπαιξε όπως έπρεπε για να κερδίσει τον αγώνα και πέτυχε τον στόχο του.
Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι Νικητές είχαν σχετική υπεροχή αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά μόνο στην εκπνοή του παιχνιδιού.
Στα πρώτα 20’ λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 χαμένες ευκαιρίες με τον Καρναβία, τον Θανάση Λεμονή και τον Σωτηρόπουλο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες κι αιφνιδίασαν σημειώνοντας δύο τέρματα. Το πρώτο στο 27’ με τον Κληρονόμο (1-0) και το δεύτερο μετά από κτύπημα φάουλ του Μερκούρη, μπέρδεμα της άμυνας και αυτογκόλ του τερματοφύλακα Τοντισάκη. Ακόμη, είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Αμάτι…
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι κι έχασαν πάλι ευκαιρία με τον Αμάτι αλλά μετά οι Νικητές βελτιώθηκαν, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι και τελικά κατάφεραν στο 90’ να μειώνουν μόνο, με κεφαλιά του Κουλούτζου (2-1).
Διαιτητές: Στάσης – Καστρινάκης, Οικονόμου.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Σιδέρης): Zαγάρης, Μπέκας, Κούκης, Κατούντας, Στάθης, Παιδής, Αμάτι (90’ Μυλωνάς), Δ. Κόλλιας, Κληρονόμος (80’ Δημολιάνης), Μερκούρης (975’ Κίτσι), Γκιόζι.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφι, Παπαπέτρου (65’ Κουλούτζος), Θεοχαρίδης, Καρναβίας, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Γεράνης, Σέχου (65’ Κάτσι), Μπλέτα, Θαν. Λεμονής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money