Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–2



Δυνατή αναμέτρηση και ισοπαλία στο ντέρμπυ της Αγίας Μαρίνας. Θησέας και Καλύβια είχαν καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Οι σκληρές καιρικές συνθήκες και η συνεχής βροχόπτωση δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Ο γηπεδούχος Θησέας προηγήθηκε στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαγγίνα (1-0). Τα Καλύβια έκαναν την ανατροπή! Στο 55’ ισοφάρισαν με τον Φάνη Χριστόπουλο, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσομπανάκη (1-1). Και στο 68’ πέτυχαν δεύτερο γκολ, με κτύπημα φάουλ του Τσομπανάκη (1-2).
Ο Θησέας αντέδρασε στο τελευταίο 25λεπτο και ισοφάρισε στο 88' με καρφωτή κεφαλιά του Ζιάγκου, σε σέντρα του Γεωργάτου (2-2). Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν στα τελευταία λεπτά δύο ακόμη καλές αλλά χαμένες ευκαιρίες… Τα Καλύβια προσπάθησαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Αλεξοπούλου. Ο Θησέας ζήτησε πέναλτυ στο 1-1 για μαρκάρισμα στον Λαγό ενώ διαμαρτυρήθηκε και για τις πολλές κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Σόμογλου, Τσέλιος, Μαντόπουλος, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Χατζόπουλος (80' Δημητρίου), Νικολέας (75' Κουσούλης), Νικηφοράκης, Λαγός, Μαγκουσοχατζάκης (55' Γεωργάτος), Ζιάγκος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (30' λ.τρ. Ζατσελλάρι), Τσώκος, Ντίνος, Δημ. Οικονομίδης, Μάτι, Χάσκα (46' Αντ. Οικονομίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money