Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 3–2



Το 2-1 με πέναλτυ του Παπασωτηρίου


Πανηγυρισμός του σκόρερ αμέσως μετά την επιτυχία του
Σπουδαία νίκη με 3-2 πέτυχε ο γηπεδούχος Παμπαιανικός επί της αρκετά καλής Ατλαντίδας…
Με κορυφαίο παίκτη τον Φώτη Παπασωτηρίου, οι γηπεδούχοι έπαιξαν εντυπωσιακά κατά διαστήματα κι εξέπληξαν τους έμπειρους αντιπάλους τους, που είχαν μέτρια άμυνα…
Στο α’ μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία, κι έγιναν λίγες φάσεις μπροστά στις εστίες. Κανένα αποτέλεσμα και γκολ!
Οι καλύτερες φάσεις: Στο 17’ και στο 32’ ο Φυλακτός απέκρουσε σουτ των Σέλβια και Λαγού αντίστοιχα, ενώ στο 38’ ο Ομουρίδης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Χρυσάφη.
Στις αρχές του β’ ημιχρόνου η Ατλαντίς ήταν καλύτερη και πίεσε. Στο 47’ μετά από κόρνερ του Χρυσάφη, ο Κολοτούρος έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Παμπαιανικού και στο 52’ σουτ του Χρυσάφη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ομουρίδη.
Γρήγορα ο Παμπαιανικός βρήκε τρόπους να περάσει μπαλλιές μπροστά, όπως στο 56’ που ο Λαλαούνης «πέρασε» εντυπωσιακά στον Τσιγάρα, ο οποίος μπήκε από πλάγια κι έκανε σέντρα, με την μπάλλα να σταματάει στο χέρι του Τσιτοφώτου! Πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου (1-0).
Η απάντηση της Ατλαντίδας ήταν άμεση. Στο 60’ ο Χρυσάφης πέρασε την μπάλλα πάνω από το κεφάλι του Χατζή, βρήκε τον Φώσκολο, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε (1-1).
Όμως, η δραστηριότητα του Σέλβια, πολύ δύσκολα κοβόταν! Στο 63’ ο Παμπαιανικός κέρδισε νέο πέναλτυ σε ανατροπή του Σέλβια από τον Κολοτούρο. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για το αδιαμφισβήτητο πέναλτυ διήρκεσαν 2’ λεπτά! Την ποινή μετέτρεψε σε γκολ πάλι ο Παπασωτηρίου με εύστοχη εκτέλεση (2-1).
Με εξαιρετική ψυχολογία, οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα στο 72’, όταν ο Σέλβια κτύπησε φάουλ, ο Φυλακτός απέκρουσε προσωρινά και ο Χατζής από κοντά με προβολή σημείωσε το 3-1.
Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα (που διήρκεσε 20’ λεπτά με τις καθυστερήσεις), έγινε σκληρή μάχη και στο 78’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Χρυσάφης μείωσε 3-2! Οι παίκτες της Ατλαντίδας ενέτειναν τις επιθετικές τους προσπάθειες αλλά η ομάδα της Παιανίας κράτησε κοντά τις γραμμές της και δεν απειλήθηκε με άλλες φάσεις η εστία του Ομουρίδη.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής (86’) του Τσιτοφώτου με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 89’ ο Σέλβια παραλίγο να πετύχαινε κι άλλο γκολ, αλλά ο Φυλακτός απέκρουσε σωτήρια.
Μέτρια η διαιτησία του Μανιώτη, χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Καλοί και προσεκτικοί οι βοηθοί Σπίθας, Μπαλάγκα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Πήττας, Σέλβια, Γκόμπλιας, Λαγός (65’ Ντούλας), Τσιγάρας (83’ Τσιτιμάκης), Δημήτρουλας (46’ Λαλαούνης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Κολοτούρος, Καρποντίνης, Στασινόπουλος, Τσαδήμας (71’ Πάντος), Φώσκολος, Χρυσάφης, Δριλάκης (75’ Πούλιος).

Το 1-1 με γκολ του Φώσκολου (9)
 
Το 3-1 από προβολή του Χατζή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money