Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–0



Το 1-0 με κεφαλιά του Ντίνου

Ο γηπεδούχος Σαρωνικός με τρία γκολ που προήλθαν από τρεις στημένες φάσεις, μία από κόρνερ και δύο από φάουλ, επικράτησε του Παμπαιανικού με 3-0, όπως και στον α’ γύρο στην Παιανία! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν προσεκτικά στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι ήθελαν πιο πολύ την νίκη! Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρωνικός πέτυχε γρήγορα γκολ (47’) με κεφαλιά του Ντίνου σε κόρνερ του Τσομπανάκη, κι έτσι άλλαξε η ροή του παιχνιδιού. Για ένα διάστημα ο Παμπαιανικός πήρε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Παπαϊωάννου.
Στο 69’ ο Σαρωνικός -παίζοντας με αντεπιθέσεις- πλησίασε το 2-0 αλλά το πλασέ του Κοέχλερ, έδιωξε σε κόρνερ ο Ομουρίδης. Στο 72’ ο Σαρωνικός κέρδισε φάουλ σε θέση πλάγια και ο Αλεξίου με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0. Το δεξί άκρο της άμυνας ήταν η αδύνατη πλευρά του Παμπαιανικού! Το τελικό 3-0 έγινε στο 78’ και πάλι μετά από κτύπημα φάουλ του Γεσιλάι και αυτογκόλ από κεφαλιά του Γκόμπλια.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολίτης, Βλαχόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Ναυπλιώτης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Ντίνος (85’ Δέδες), Κοέχλερ (80’ Ρέβι), Μαυροθαλασσίτης (11’ Μετάνι), Αλεξίου, Τσομπανάκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας (55’ Λαγός), Λαλαούνης, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Πήττας, Σέλβια (77’ Δημήτρουλας), Γκόμπλιας, Γιαμάς (54’ Ντούλας), Τσιγάρας, Παρθένης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money