Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΤΡΙΓΛΙΑ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 6–4



Φάση από τον αγώνα

Η Τριγλία προκρίθηκε στα πέναλτυ 5-3 (κανονικός αγώνας 0-0, παράταση 1-1 και συνολικό σκορ 6-4) επί του Παναργειακού στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΟ. Ο αγώνας διεξήχθη σήμερα Τετάρτη στο δημοτικό γήπεδο «Παν. Σκούφος» Ραφήνας.
Ύστερα από ένα άγονο 90λεπτο, η Τριγλία προηγήθηκε στο 91’ (πρώτο λεπτό της παράτασης) με γκολ του Σιάννη (1-0) αλλά ο αρκετά καλός Παναργειακός ισοφάρισε 1-1 στο 106’ (πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου της παράτασης) με γκολ του Παντελή!
Η σειρά των πέναλτυ:
Κότσι 1-0
Πούτσι 1-1
Σκαφίδας 2-1
Χαρίτος 2-2
Παπαδόπουλος 3-2
Το κτύπησε ο Έτοφ (απέκρουσε ο Λέτσο)
Μάλτσι 4-2
Γκάβριτς 4-3
Μανδύλης 5-3
Την συνάντηση διαιτήτευσαν οι Γρίμμας – Τσαλίκης, Νυδριώτης (Αθηνών).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Ρότα, Μηλιώτης, Κοντέων, Γκάβριτς, Χαρίτος, Φασούλης (70’ Πούτσι), Παπαϊωάννου, Έτοφ, Ευθυμιάδης (76’ Τσόφλιος), Μπούνας (46’ Παντελής).
ΤΡΙΓΛΙΑ: Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Κότσι, Μανδύλης, Σιάννης, Βασιλείου, Μ. Παπαδόπουλος. (Αναπληρωματικοί: Σολδάτος, Τερζής, Τσαγγάρης, Δήμιζας, Σκαφίδας, Καραδέμητρος, Μάλτσι).
* Ο προπονητής της Τριγλίας Ηλίας Καλοπήτας, δήλωσε: «Εμείς θα παίζουμε, κι όσο μας πάει! Η ομάδα της Ραφήνας δεν θα αφήσει την ευκαιρία να διακριθεί και στο Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος»!

* Επόμενος αγώνας:
Τετάρτη 30/3, ώρα 15.30’: Τριγλία – Χαλκίδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money