Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–2

Φάση από τον αγώνα
Φορμαρισμένη η Άνοιξη νίκησε στα Νέα Παλάτια τον Ωρωπό με 2-0 συνεχίζοντας την καλή της πορεία (8 ματς αήττητη). Ο Ωρωπός μπορεί να υπερείχε αλλά η Άνοιξη είχε την εμπειρία και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Μουλά…
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ στο 11' (χέρι εντός περιοχής του Κυριάκη). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεφανή, αλλά ο τερματοφύλακας Μουλάς απέκρουσε εντυπωσιακά, όπως και λίγο αργότερα σε σουτ του Φιλλή.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι στο 20’ με πλασέ του Δαρζέντα σημείωσαν το 0-1. Στο 32' προσπάθεια για γκολ του Λάπα έκοψε ο Μουλάς και στο 34’ κτύπημα φάουλ του Χαμπέρη, απέκρουσε με δυσκολία ο Ντέρκα. Στο τελευταίο τέταρτο του α’ μέρους χάθηκαν ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές και η Άνοιξη πιο ώριμη, με κοντινό πλασέ του Τρακάκη στο 42' πέτυχε το 0-2.
Νωρίς στο β’ ημίχρονο, ο Ωρωπός είχε δοκάρι με φοβερό σουτ του Φιλλή (ο Μουλάς άγγιξε την μπάλλα) και η Άνοιξη (55’) σε αντεπίθεση ακυρωθέν γκολ (ως οφ-σάιντ) του Χαμπέρη.
Τέλος, καλές ευκαιρίες είχε ο Ωρωπός με κεφαλιά του Στεφανή στο 75' (απέκρουσε σε κόρνερ ο Μουλάς) και σε σουτ άουτ του Φιλλή στο 85'.
Διαιτητές: Γαλάνης – Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Λάπα, Μήτρου, Εδ. Σκαρμούτσος, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Βολιώτης (65’ Γιάν. Κανάρης), Κ. Στεφανή, Φιλλής, Γιώργ. Μπαλόκας, Ευφραιμίδης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Ελούνα Αμπέλε (Κόλμπερ), Κολώτας, Κυριάκης (74' Λαγαστής), Γιάν. Αθανασόπουλος, Γεωργούσης, Λυγομένος, Δαρζέντας, Χαμπέρης (58' Θεοδώρου), Ειρ. Αθανασόπουλος (89' Ελευθερίου), Τρακάκης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money