Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΣΤΑΜΑΤΑ 5–1



Φάση από τον αγώνα

Οι γηπεδούχοι Νικητές πέτυχαν σπουδαία νίκη με 5-1 επί της «αγχωμένης» Σταμάτας… Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε μικροεντάσεις. Όμως, μετά το 2-1 η Σταμάτα ουσιαστικά εγκατέλειψε την …προσπάθεια!
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3' με σουτ εκτός περιοχής του Σωτηρόπουλου (1-0). Η Σταμάτα αντέδρασε και στο 23' ισοφάρισε με κεφαλιά του Τσαβδαρίδη (1-1). Στο υπόλοιπο διάστημα του α' ημιχρόνου η Σταμάτα έδειχνε καλύτερη, κι έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί.
Με την έναρξη του β’ μέρους οι παίκτες της Σταμάτας ήταν νευρικοί και διαμαρτύρονταν συνεχώς στις διαιτητικές αποφάσεις. Αντίθετα, οι Νικητές ήταν συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να ξαναπροηγηθούν στο 52', όταν ο Καρναβίας έκλεψε την μπάλλα και πλάσαρε τον Μαμάη (2-1).
Στο 59’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κοσμά Πέππα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την εξέλιξη των πραγμάτων και με καλή απόδοση σημείωσαν 3 ακόμη τέρματα. Το 3-1 στο 73' με τον Μαλάι, το 4-1 πάλι με τον Μαλάι στο 82' και το τελικό 5-1 στο 91' με τον Θεοχαρίδη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κάλλης, Βιτσεντζάτος. Η Σταμάτα κατήγγειλε προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή, τον οποίο κατηγορεί –πέραν των διαιτητικών λαθών εις βάρος της- ότι στο ημίχρονο άνοιξε συζήτηση με παίκτες της ομάδας τους, κι εκφράσθηκε ειρωνικά για τον Α.Ο. Σταμάτας!
ΝΙΚΗΤΕΣ (Kαραπιπέρης): Παπαδογεωργάκης, Γεράνης (81' Θεοχαρίδης), Μηνάς, Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Σωτηρόπουλος (85' Μπλέτα), Καρναβίας (71' Γυφτέας), Ν. Λεμονής, Αθ. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Κριεμάδης (50' Τορλαχίδης), Σμυρναίος (69' Τσατσαράγκος), Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Μπόρας (80' Αγαπητός), Σάββας, Ν. Πέππας, Τσαβδαρίδης, Καλογήρου, Καβάσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money