Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–1

Φάση από τον αγώνα


Τα Γλυκά Νερά διατήρησαν ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να κερδίσουν τον μέτριο γηπεδούχο Κεραυνό, που δεν είχε την ανάλογη απόδοση για να επιβάλλει το παιχνίδι του.
Στο α’ μέρος τα Γλυκά Νερά είχαν διπλό δοκάρι στο 40' και ζήτησαν γκολ, όταν σε σουτ του Νάνου η μπάλλα κτύπησε στην οριζόντια δοκό, στο έδαφος, εκ νέου στο δοκάρι και απομακρύνθηκε! Οι διαμαρτυρόμενοι υποστήριξαν ότι ολόκληρη η μπάλλα πέρασε την γραμμή τέρματος, αλλά ο α' βοηθός και ο διαιτητής έδειξαν ότι δεν υπήρχε γκολ…
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 60' (ο Θεοφάνους με την είσοδό του στο παιχνίδι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χαντζάρα, που απέκρουσε εντυπωσιακά) και πέτυχαν τον στόχο τους στο 85', όταν κέρδισαν πέναλτυ με τον Κολλάτο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουτρομάνος, ο οποίος ευστόχησε κι έκανε το 0-1.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δ. Τζαφόλιας, Μπουξμπάουμ.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Πρίφτης, Σεΐτι, Κετέογλου (60' Φουστέρης), Μπαξεβάνης (60' Μπρότσι), Κρυεμάντι, Μαγγανάς (50' Δρούγκας).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Αρβανίτης, Δογάνης, Λάβδας (68' Κολλάτος), Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Νάνος (55' Θεοφάνους), Συμβουλίδης, Μουσαράι, Κουτρομάνος, Μπέντας (87' Αμοργιανός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money