Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΘΥΕΛΛΑ 0–2



Η πρωτοπόρος Θύελλα συνέχισε το νικηφόρο σερί της και στο Λαύριο όπου επεβλήθη της Λαυρεωτικής με 2-0. Με 7 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση και του εφετινού τίτλου!
Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο και μάλιστα η Λαυρεωτική είχε την καλύτερη ευκαιρία να σκοράρει με σουτ του Κοντογιάννη στο 4’ ενώ και στο 45’ ο Τσιριγώτης εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, κι απέκρουσε ο έμπειρος Κύρκος. Επίσης, στο 40’ ο Βαζέχα είχε απίστευτο τετ-α-τετ με τον Παρλακίδη, που απέκρουσε σε κόρνερ με απίθανη επέμβαση!
Οι αλλαγές του Πέτρου Τσιγκούλη στο β’ ημίχρονο έδωσαν άλλη αγωνιστικότητα στην Θύελλα. Έτσι, στο διάστημα 61'-65' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα δύο τέρματά τους και πήραν το παιχνίδι… Στο 61' ο Χαρακτίδης πάσαρε ιδανικά στον Αθανασόπουλο, κι αυτός με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα (65’) ο Βαζέχα πάσαρε στον Χαρακτίδη, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας κι έδωσε στον Αθανασόπουλο, ο οποίος εύκολα σημείωσε το 0-2!
Μετά, η Θύελλα με καλή ψυχολογία δεν δυσκολεύθηκε να κρατήσει το σκορ και την νίκη. Η Λαυρεωτική απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Β. Γιαχάεβ (69' και 82') αλλά την πιο μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 90’ ο Αθανασόπουλος που σούταρε άουτ από εξαιρετική θέση.
Διαιτητές: Δραγάτης – Καραθανάσης, Κάλλης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Παρλακίδης, Χουσεΐν, Τζώρας, Ασλάνι (70' Ιατρού), Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (70' Σαλίβερος), Τσιριγώτης, Βαλ. Γιαχάεβ, Κοντογιάννης, Κ. Παπαδόπουλος (90' Βαμβακούσης).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Φύτρος, Στάφα (89' Γεωργιάδης), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης (49' Αθανασόπουλος), Ντούνης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης (49' Ανδρεαδάκης), Βαζέχα, Ελ. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money