Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–1


Στιγμιότυπο από παλαιότερη αναμέτρηση (28-12-2013) των δύο ομάδων στο γήπεδο Βούλας

Ο Άρης Βούλας «φρενάρησε» τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, με τον οποίο ήλθε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο Βούλας.
Η μετριότητα των προσωπικοτήτων του Ολυμπιακού, έδωσε την ευκαιρία στην «ομάδα» (με όλη την σημασία της λέξης) των γηπεδούχων, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τελικά την ισοπαλία ενώ θα μπορούσε και την νίκη!
Ο Άρης αιφνιδίασε στο 10', όταν με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής από δύσκολη θέση του Κριλή, προηγήθηκε 1-0! Επίσης, στο 20' παραλίγο να γινόταν το 2-0 αλλά η κεφαλιά του Σπυρόπουλου, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου ξεπέρασε το σοκ μετά το 30' και στο 32’ «άγγιξαν» την ισοφάριση, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κατσούγκρη, ο Διακρούσης έδιωξε λανθασμένα προς τα πίσω, κι ανάγκασε τον Κάρσο να αποκρούσει δύσκολα, στέλνοντας την μπάλλα στο δοκάρι και κόρνερ! Στο 40’ ο Τσέλια έκανε εξώφθαλμο χέρι εκτός περιοχής αλλά ο διαιτητής ενώ έδωσε φάουλ, δεν έδωσε την 2η κίτρινη κάρτα στον παίκτη, όπως έπρεπε! Έτσι, στο 42’ από σέντρα του Τσέλια, ο Τσεβάς με έξυπνη κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ… Στο 93' ο Κάρσος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Τσεβά.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος. Ο διαιτητής «έκανε πλάκα» στους γηπεδούχους με τα σφυρίγματά του και προσπαθούσε να τους εκνευρίσει! Παράπονα εξέφρασαν και οι φιλοξενούμενοι…
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Σταματόπουλος, Κοτζάι, Διακρούσης, Φώσκολος (30' Μπολοβίνος) Κριλής, Γιονγκσούνγκ (60' Κολτσίδας), Σπυρόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (68' Σταθάκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Σκουβαράς): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Ταράτσας, Καραγιάννης, Τσέλια (84' Π. Καραχάλιος), Κατσούγκρης, Μπάσολι (46' Αλ. Καραχάλιος), Σουσούνης, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money