Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–1



Σπουδαία νίκη με 2-1 και ανατροπή για τους γηπεδούχους Νικητές επί του δυνατού Διονύσου! Ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο Ανθούσας με συνεχή βροχή.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6' με ατομική ενέργεια και σουτ του Δρόσου (0-1). Στο υπόλοιπο διάστημα του α’ ημιχρόνου δεν έγιναν σπουδαίες φάσεις.
Όμως, στο β’ μέρος οι Νικητές μπήκαν ψυχωμένοι και στο 53’ ισοφάρισαν, όταν μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ του Μπλέτα, ο τερματοφύλακας Μπακοδήμος δεν συγκράτησε την μπάλλα, κι από κοντά ο Θαν. Λεμονής πέτυχε το 1-1.
Οι προσπάθειες των γηπεδούχων εντάθηκαν και η πίεση απέφερε χαμένες ευκαιρίες. Τελικά, στο 76' ο νεοεισελθών Πανουσόπουλος σημείωσε το 2-1 με κοντινό σουτ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του!
Διαιτητές: Καρράς – Γουργιώτης, Πολίτης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Παπαδογιωργάκης, Γεράνης, Παπαπέτρου (68' Πανουσόπουλος), Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Θεοχαρίδης, Γυφτέας (62' Σωτηρόπουλος), Καρναβίας (46' Μπλέτα), Αθ. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Μαρουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Μαρώλιας, Μπράις (70' Μπαλογιάννης), Χρυσανθόπουλος, Αγγελόπουλος (86' Δ. Ραυτακόπουλος), Δρόσος, Απ. Γκέσουρας (63' Βλάσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money