Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 4–1



Ο Αήττητος Σπάτων επικράτησε γηπεδούχος με 4-1 του ελλιπούς Σαρωνικού, μετά από αρκετά καλό παιχνίδι στο α’ ημίχρονο και κατά διαστήματα στο β’ μέρος…
Ο Αήττητος μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 3’ με κεφαλιά του Τσούκα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοσμά. Μάλιστα, στο 10’ έγινε το 2-0 με ωραίο πλασέ του Βαρώνου, μετά από ασίστ του Μανώλη Λύγκου. Φάνηκε ότι ο Αήττητος θα επικρατούσε εύκολα αφού κυριαρχούσε…
Όμως, ο Σαρωνικός στάθηκε τυχερός στο 25’ και μείωσε (2-1) μετά από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, με σκόρερ τον Αλεξίου (που συμπεριφέρθηκε προκλητικά μετά την επιτυχία του τέρματος)! Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς αλλά μετά το 70’ δεν άντεξαν αφού από το 65’ ο Αήττητος πέτυχε το 3-1 με πλασέ του Μανώλη Λύγκου μέσα από την περιοχή.
Στο 73' ο Τζαβέλλας με σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Πανούτσος – Δουλγεράκης, Οικονόμου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Ράπτης, Δ. Λύγκος, Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Αρκουμάνης, Τσούκα, Κολάγκι, Εμ. Λύγκος (75' Μπρέγκου), Κοσμάς (60' Τζαβέλλας), Βαρώνος (65' Λάππας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαλατάνος, Γεσιλάι (80' Θεοδωρίδης), Ναυπλιώτης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Ντίνος, Μετάνι (60' Μαυροθαλασσίτης), Ρέβι, Αλεξίου (73' Δέδες), Τσομπανάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money