Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–1



Το άγχος «έφαγε» την γηπεδούχο Σταμάτα, που δέχθηκε γκολ στο 12’ από τον «άνετο» Αφιδναϊκό, κι έχασε την αυτοπεποίθησή της…
Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12' με γκολ του Δημητριάδη  (0-1) και διατήρησαν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι.
Πάντως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 35' η Σταμάτα κέρδισε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής. Ο Τσαβδαρίδης εκτέλεσε εύστοχα την ποινή (1-1).
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά οι τελικές προσπάθειες των Καλογήρου, Σάββα και Τσαβδαρίδη δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ο τερματοφύλακας Μορφονιός του Αφιδναϊκού, ήταν σταθερός όποτε χρειάσθηκε και κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μήταρης, Καραθανάσης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τσατσαράγκος (67' Μανασίδης), Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος (82' Χατζής), Κριεμάδης, Ν. Πέππας, Σάββας, Καβάσης (73' Αγαπητός), Καλογήρου, Τσαβδαρίδης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας, Άλι, Π. Νικολάου, Αν. Γιώτης (72' Γκιόλλα), Λ. Γιώτης (79' Σισμανίδης), Κλίσι, Δημητριάδης, Ζουβερέλλης, Κάρολι, Μίχας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money