Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η «ΑΘΩΑ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ «ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΛΙΜΑ»!


Η επίμαχη φωτογραφία

Μια φωτογραφία που «τράβηξε» (υποτίθεται για …πλάκα) ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλίας Ντάφλος (την οποία έστειλε σε φίλο του δημοσιογράφο), δημιούργησε σάλο μεταξύ παραγόντων της Ένωσης, που δεν έχουν και τις καλύτερες μεταξύ τους σχέσεις σε ότι αφορά τα διοικητικά…
Διότι αυτή την χρονική περίοδο, που είναι προεκλογική, όλα παρεξηγούνται. Αποτέλεσμα της δημοσίευσης της φωτογραφίας, ήταν να δημιουργηθεί ολόκληρη παραφιλολογία, καθώς τα σχόλια «έδωσαν και πήραν» ενώ τα τηλέφωνα «πήραν φωτιά»!
Ο σκοπός του «φωτογράφου» ήταν εμφανής. Ήθελε να «φτιάξει κλίμα» κατά του Γ. Παπαμακάριου, αφήνοντας την εντύπωση σε τρίτους ενδιαφερόμενους, ότι ο Παπαμακάριος ήλθε σε επαφή (και υποτίθεται σε εκλογική συνεργασία) με τον Σταύρο Χρυσάφη…
Όμως, η αλήθεια ήταν ότι η φωτογραφία αυτή «τραβήχτηκε» λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ένωσης, την ώρα που τελείωσε την συνεδρίασή της (στον ίδιο χώρο) η Τεχνική Επιτροπή και ο Μάριος Λαμπρόπουλος (μέλος της Επιτροπής και πρόεδρος της Αρτέμιδος) κάλεσε τον Γιώργο Παπαμακάριο να τον ενημερώσει (μπροστά και στ’ άλλα μέλη της Επιτροπής) ότι κατέρχεται υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.
Η κίνηση του Ηλ. Ντάφλου έλαβε αμέσως μεγάλες διαστάσεις, καθώς θεωρήθηκε ότι την έκανε για δικό του όφελος! Ακολούθησαν «συγγνώμες» και τηλεφωνήματα για παροχή εξηγήσεων… Ένα ακόμη στοιχείο της ελαφρότητας που αντιμετωπίζουν ορισμένοι τα πράγματα στην πολύπαθη Ένωση Ανατολικής Αττικής.
Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Παπαμακάριος, Λαμπρόπουλος, Χρυσάφης και Λάμπρου.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
Μόλις 15’ λεπτά της ώρας διήρκεσε η χθεσινή (Τρίτη 29/3/2016) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, επειδή κάποιοι σύμβουλοι βιάζονταν να φύγουν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ισλανδία…
Ο ταμίας διάβασε αναλυτικό κατάλογο εσόδων-εξόδων της ετήσιας εκδήλωσης που έγινε στο Καπανδρίτι και του τελικού Κυπέλλου, με την υποσημείωση ότι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για τις λεπτομέρειες, από το πρακτικό της συνεδρίασης που θα παρουσιασθεί στην επόμενη συνεδρίαση! Πάντως, στην αρχική (προσωρινή) εκκαθάριση, αναφερόταν το όνομα του κ. Κατσιγιάννη ως χορηγού. Χθες δεν αναφέρθηκε το όνομα αυτό… Επίσης, παρέμεινε θολή (δεν έγινε ακριβώς κατανοητή) η ανάλυση της κατάστασης εξόδων.
Ακόμη, δεν δόθηκαν εξηγήσεις ούτε για τις 149 παρατηρησίες διαιτητών, που δεν είχαν δικαιολογηθεί!
Φυσικά, δεν αναφέρθηκαν ούτε στην εξέλιξη της δικαστικής προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (για ακύρωση της έκτακτης Γ.Σ. του περασμένου Δεκεμβρίου), η οποία θα συζητηθεί αμετάκλητα στις 12 Απριλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money