Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–0


Ντρένοβα και Τσουνάκης πρωταγωνιστές στον αγώνα

Με τον Ανδρέα Ντρένοβα κορυφαίο παίκτη, ο γηπεδούχος Παθιακάκης ξεπέρασε και την αντίσταση των πολύ καλών Καλυβίων, που έχασαν στις λεπτομέρειες το παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε στο 12', σε αντεπίθεση, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα, που έδωσε στον Σωτηρόπουλο κι αυτός με σουτ πέτυχε το 1-0. Τα Καλύβια αντέδρασαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια…
Πιο έξυπνα αγωνίσθηκε ο Παθιακάκης που είχε νέα καλή ευκαιρία στο 70', πάλι με ατομική προσπάθεια και σουτ (μόλις άουτ) του Ντρένοβα. Πάντως, στο 83’ ο Αρβανιτάκης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στα Καλύβια έμεινε η μαχητικότητα και οι ατελείωτες προσπάθειες…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Περδίκης, Βλαχόπουλος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Κόκα, Κατσαντώνης, Τσίγκος, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Ασημάκης, Σωτηρόπουλος (68' Τζάος), Ντρένοβα (81' Οικονομόπουλος), Φωτίκας (51' Θεοχάρης).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Μασουράκης (86' Χασουράκης), Χριστόπουλος, Μίκο, Παπανίκου, Πάτσης (73' Λάγιο), Μάτι, Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Κότσι (60' Αλεξίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money