Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–0



Ο γηπεδούχος Αχιλλέας πραγματοποίησε σοβαρό βήμα για την κατάκτηση της (πιθανόν προνομιούχου) 4ης θέσης της βαθμολογίας, με την καλή εμφάνιση και την νίκη επί της Ατλαντίδος με 1-0. Στο 10' ο Καραμπέτσος έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και στο σώμα του τερματοφύλακα Φυλακτού πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.
Χαμένη ευκαιρία του Δριλάκη (24'), δοκάρι επίσης από τον Δριλάκη στο 32' και κεφαλιά του Γκατεντασβίλι, που αμυντικοί απομάκρυναν την μπάλλα πάνω από την γραμμή τέρματος, ήταν οι ευκαιρίες των φιλοξενουμένων στο α’ ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν στο 44’ φάση με τον Καραγιαννίδη, αλλά ο Κολοτούρος επενέβη σωτήρια κι απομάκρυνε.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίς υπερείχε και ο Αχιλλέας οπισθοχώρησε. Σπουδαιότερες φάσεις έγιναν από τον Γκατεντασβίλι (κεφαλιά στο 54' και κακό τελείωμα στο 60'), τον Στασινόπουλο (σουτ στο 86') και τον Καρβούνη από πλευράς γηπεδούχων. Αλλά τίποτε δεν άλλαξε…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Τσέλιος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Λάσκαρης, Κάπουλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαναχτσίδης, Καραγιαννίδης (60' Χαλιβελάκης), Καραμπέτσος (46' Μιχαηλίδης), Τσαλιαγκός (80' Σάλαρι), Τσάκαλος, Καρβούνης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Σβόλης (79' Καγιάς), Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος (60' Τσιτοφώτος), Κολοτούρος, Στασινόπουλος, Γκατεντασβίλι, Φώσκολος, Χρυσάφης, Δριλάκης (60' Μπερέτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money