Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–3


Φάση από την περυσινή συνάντηση των δύο ομάδων στην Παιανία

Με κορυφαίο παίκτη και σκόρερ τον 17χρονο Γιάννη Αλεξίου, τα Καλύβια νίκησαν τον καλύτερο αλλά άστοχο γηπεδούχο Παμπαιανικό με 3-2! Το παιχνίδι είχε εναλλαγές στο σκορ και χαμένες ευκαιρίες που έδωσαν «χρώμα» στην αναμέτρηση, που διεξήχθη με συνεχή βροχόπτωση!
Ο Παμπαιανικός διατήρησε από την αρχή την υπεροχή και κέρδισε πέναλτυ στο 10' με τον Λαγό. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου (1-0). Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και με τον γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους ήταν σαφώς πιο απειλητικοί.
Όμως, τα Καλύβια ισοφάρισαν στο 36' με μακρινό πλασέ του Αλεξίου (1-1)! Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (43’) ο Παμπαιανικός κέρδισε και δεύτερο πέναλτυ, σε χέρι εντός περιοχής του Παπανίκου, ο οποίος είδε 2η κίτρινη κάρτα κι απεβλήθη! Ο εκτελεστής του πέναλτυ Παπασωτηρίου, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 1-1.
Τα ψυχωμένα Καλύβια στο β’ μέρος, με 10 παίκτες, έφθασαν σε απίστευτη επικράτηση, αξιοποιώντας όσες ευκαιρίες τους παρουσιάσθηκαν! Ο εκπληκτικός Αλεξίου πέτυχε στο 58’ με κοντινό πλασέ το 1-2 και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 75’ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια (1-3)! Λίγο αργότερα ο Αλεξίου είχε και δοκάρι…
Ο Παμπαιανικός πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά ήταν άτυχος. Σε όσες περιπτώσεις έφθασε σε τελική προσπάθεια ο έμπειρος Τσουνάκης έσωσε την εστία του. Κατάφερε στο 84' να μειώσει 2-3 με σκόρερ τον Χατζή.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Β. Τζαφόλιας, Σπίθας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Παρθένης, Χατζής, Κοτροζίνης (60’ Κτίσης), Παπασωτηρίου, Πήττας, Σέλβια, Γκόμπλιας, Λαγός (55' Τσιτιμάκης), Τσιγάρας, Λαλαούνης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Κοτσίου (46' Χασουράκης), Τσούνης (46' Λάγιο), Μίκο, Παπανίκου, Αλεξίου, Πάτσης, Μασουράκης, Καρελιώτης, Μάτι (86' Σωτ. Χριστόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money