Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜAKΡΗΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Τα Καλύβια έπαιξαν καλύτερα σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και νίκησαν 2-0 στο γήπεδό τους τον Εθνικό Ν. Μάκρης σε μια κρίσιμης βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι έχοντας τον Αλεξίου σε καλή ημέρα, πήραν τον έλεγχο του κέντρου και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η άμυνα των φιλοξενουμένων αντιστάθηκε με επιτυχία στο διάστημα του α’ ημιχρόνου. Πάντως, ο Εθνικός στο 20’ κατάφερε να απειλήσει και είχε δοκάρι με τον Μουλάκη. Στην συνέχεια, σε δύο περιπτώσεις -προς το τέλος του ημιχρόνου- οι διαιτητές αρνήθηκαν πέναλτυ στα Καλύβια!
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (55’) με ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ του Αλεξίου (1-0). Το γκολ έδωσε «άλλο αέρα» στα Καλύβια, που έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και στο 80’ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Μάτι, πέτυχαν το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Καρράς – Γκόντα, Τσαλίκογλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Καραγιάννης, Κοτσίου, Θ. Χριστόπουλος, Μίκο, Παπανίκου, Αλεξίου (83′ Λάγιος), Μάτι, Δ. Οικονομίδης (12′ λ.τρ. Πάτσης, 67′ Χ. Δημητρακόπουλος), Καρελιώτης, Σ. Χριστόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Κόλλιας, Σχοινάς, Ανδρουτσόπουλος, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας (86′ Μπεκιάρης), Τζάμος (67′ Αλτιπαρμάκης), Καραπάνος, Ραζακιάς, Μουλάκης, Θ. Νικηφοράκης (75′ Πιλάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money