Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–3


Φάση από τον αγώνα

Σαν να μην τον… ακούμπησε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τον Κουβαρά, που έκανε πάρτυ στον Γέρακα επί του Νικηφόρου, τον οποίο νίκησε με 3-0 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση στην κούρσα της παραμονής. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Γαλάνης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή (0-1) και στην συνέχεια πήρε τ’ όπλο του ο Γκαβασιάδης, ο οποίος στο 65’ έκανε το 0-2, μετά από ασσίστ του Γαλάνη. Ο ίδιος στο 78’ έκανε το τελικό 0-3, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Λέμε.
Ο Νικηφόρος δεν έδειξε τίποτε στον αγώνα αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του παιχνιδιού ακυρώθηκαν σωστά ως οφ-σάιντ, τρία ακόμη γκολ του Κουβαρά, δύο από τον Γκαβιασιάδη, κι ένα από τον Γαλάνη.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Πειρασμάκης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Τσίχλης): Φελέσκουρας, Π. Ρίζος, Παπακώστας (70' Παυλίδης), Καγιώργης (82' λ.τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Μωυσιάδης, Τσαμπάς (46' Κανελλόπουλος), Μαρζέλος, Χαρικιόπουλος, Θ. Ρίζος, Δούβος, Αποστολόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Τσιαούσης): Μπαντουράκης, Σύρος, Π. Βανγκέλι, Αναγνώστου, Στουραΐτης, Κωστής, Γαλάνης, Κοντζιάς, Γκαβασιάδης (80’  Παπαγιάννι), Ζαφειρόπουλος (46’ Λεβέντης), Λέμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money