Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5–0


Το 2-0 από τον Νταγιάντα (ν.11)

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν παιδιά από τις ακαδημίες τους, ο γηπεδούχος Νικολακάκης -σαφώς ανώτερος- καθάρισε εύκολα το παιχνίδι. Η συνάντηση ήταν ευχάριστη για τους θεατές, με ανοιχτές τις ομάδες, να βάζουν κάτω την μπάλλα και να προσπαθούν να κάνουν ολοκληρωμένες προσπάθειες, γεγονός που οι γηπεδούχοι το κατάφεραν πολλές φορές λόγω της ανωτερότητας που είχαν στο κέντρο, γι’ αυτό και προηγήθηκαν μόλις στο 12’ όταν ο Καλλέρης «έσπασε» στο πέναλτυ στον Πιτσούνη, κι αυτός με πλασσέ πέτυχε το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 27’ όταν ο Σταύρος με ατομική προσπάθεια από τα αριστερά μπήκε και γύρισε την μπάλλα, που μετά από κόντρα έφτασε στον Νταγιάντα, ο οποίος πλάσσαρε εύστοχα. Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (39’), οι γηπεδούχοι αύξησαν κι άλλο το σκορ (3-0) με τετ-α-τετ του Εγιουρούμ (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ στον Βούσουλα, όταν ο Εγιουρούμ πήρε την μπάλλα).
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Νικολακάκης έκανε το 4-0 με τον Πιτσούνη (στο 53’ με σουτ από 25 μέτρα και με κόντρα σε αμυνόμενο παίκτη), που σημείωσε έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 70’ ο νεοεισελθών Στεργιόπουλος είχε δοκάρι και δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα (88’), ο Πανίδης σημείωσε το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης, με μακρινό σουτ (5-0)!
Η Μάχη είχε κάποιες ευκαιρίες, που όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γουρνιάς, Γουργιώτης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Πανίδης, Δαμιανίδης, Τσαπανίδης, Νίκας, Σταύρος, Καλλέρης, Παπιδάκης (56’ Στεργιόπουλος), Εγιουρούμ (81’ Θεοδωρής), Πιτσούνης (68’ Σκούρας), Σπ. Νταγιάντας.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Σταμπέλος, Τσέλας, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καλλιακούδας (46’ Τάλος), Νταής, Ραπτογιάννης (57’ Κ. Σένε), Μίχας, Καχόπουλος (46’ Αλ. Κοροβέσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money