Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–2



Η πρωτοπόρος Θύελλα σημείωσε την 14η συνεχόμενη νίκη της και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο! Νίκησε 2-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Π. Φωκαίας τον τιμωρημένο Κουβαρά, μετά από καλή εμφάνιση και ξέφυγε με 9 βαθμούς από τον διώκτη της Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου…
Η Θύελλα ήταν καλύτερη ενώ ο Κουβαράς ήταν μαχητικός και κατά διαστήματα έδειξε την αξία ου…
Στο 25' ο κορυφαίος του αγώνα Στάφα, άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1). Στο 40' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στο 48' ο Χαρακτίδης κέρδισε πέναλτυ και ο Βαζέχα ευστόχησε στην εκτέλεση (0-2).
Μετά το 60' η Θύελλα χαλάρωσε και ο Κουβαράς είχε ευκαιρία στο 65' όταν σε προσπάθεια του Λεβέντη, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην γραμμή τέρματος κι απομακρύνθηκε! Επίσης, στο 78' ο Ανδρεάδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν τα κατάφερε.
Διαιτητές: Γαλάνης – Γκόντα, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Τσιαούσης): Μπαντουράκης, Σύρος, Π. Βανγκέλι, Στουραΐτης (80' Παπαγιάννης), Αναγνώστου, Κωστής, Γαλάνης, Κοντζιάς (46' Ανδρεάδης), Γκαβασιάδης, Ζαφειρόπουλος (46' Λεβέντης), Λέμε.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Φύτρος (60' Μπαξεβάνης), Στάφα (85' Γεωργιάδης), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ντόσκας (70' Λευτ. Παπαδόπουλος), Ανδρεαδάκης, Βαζέχα, Λευτ. Παπαδόπουλος.
* Ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Κάθε νίκη έχει την δική της αξία. Σήμερα βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι για την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε +9 βαθμούς και εξαρτάται πλέον από τα δικά μας πόδια η υπόθεση τίτλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money